kortogfløyte

Dommer-avdeling

Velkommen til Rindal IL dommeravdelingen!

Fotballen er avhengig av dommere, og vi er glad for at dommermiljøet i Rindal IL er på tur oppover!
På kretsnivå har vi nå tre dommere, mens vi på klubbnivå kjørte klubbdommerkurs med hele 19 deltakere i starten av februar.

På denne siden finner du diverse informasjon, enten du allerede er dommer, eller ønsker å bli det!

Er det noe du lurer på om fotballdømming, er det bare å ta kontakt med dommerkontakt Øyvind Dalen på dalen@rindol.com eller telefon 95824944.

 

Ingen dommer - Ingen kamp

Innmarsj før J17-finalen.

Dommer på Norway Cup

Det er ikke bare lag fra hele landet, og utlandet, som samles på Norway Cup hvert år. Også fotballdommere fra både inn og utland samles på Ekebergsletta i uke 31 hvert år. En av dem er Øyvind Dalen, som i år deltok for 6. gang. Så hva får dommerne til å bruke en ferieuke på fotballdømming i Oslo?

- Det er først og fremst det sosiale. Det å treffe igjen dommerkolleger som du ikke har sett siden i fjor, men selvfølgelig også det at vi syns det er gøittj å dømme fotball.

9. august 2017 Les mer...

Dommerregning

Dommerregning som brukes av våre klubbdommere finner du på linken under.
Klubbdommer skriver ut denne, fyller ut og tar med på kamp. Regningen leveres til lagleder/trener som betaler ut beløpet etter kampen.

Satsene for 2017 er:
7-10 år kr. 100,- pr. kamp
11-12 år kr. 150,- pr. kamp
13 år og eldre kr. 200,- pr. kamp

19. april 2017 Last ned dommerregning...
012

Ny dommer i klubben og

Mange nye klubbdommere

Rindal IL holdt i kveld klubbdommerkurs i fotball. Hele 19 ungdommer møtte opp, og det er virkelig bra for en klubb som Rindal! Kursholdere var klubbens egne dommere Jens E Indergård og Øyvind Dalen. Ungdommene fikk et overblikk i reglene som gjelder i barnefotballen og generelt en gjennomgang av hva det vil si å være fotballdommer.

4. februar 2016 Les mer...