8. serierunde G16: Rindal - Klæbu 4-2

Fin framgang fra forrige serierunde og fortjent seier.

Etter den litt skuffende kampen i forrige runde var gutta tilbake på vinnersporet i finværet på Skogsletta i dag. Klæbu fikk riktignok det første målet i dag også etter mindre enn 5 minutters spill, men til forskjell fra forrige helg holdt guttene på initiativet denne gangen, og slik kampen forløp etter dette ble seieren egentlig aldri riktig truet. Henrik utlignet først til 1-1 (8 min), og Sander la på til 2-1 (11 min) før Daniel satte inn ledelse 3-1 (30 min) til pause. Han fikk også inn 4-1, før Klæbu fikk sin redusering til 4-2 etter 75 min. på straffe.

Kampen ble dermed en god opplevelse for gutta, og de befestet også 2.plassen i 2.div med dette resultatet, men her er det fortsatt svært jevnt bakover i avdelingen.