G16

G16: Kolstad - Rindal 6-2

Siste kveld med gjengen! Småstygt resultat, men også mange lyspunkt mot avdelingsvinneren. Rindal endte dermed på 3.plass av de 10 lagene i 2.divisjonsavdelingen

Kolstad var klare som vinnere av 2.div allerede før denne kampen, og det var ikke tilfeldig, de har fått fram et svært ballsikkert, teknisk og hurtig lag, og er de klart beste vi har møtt i seriespill denne sesongen. Kolstad sjokkåpna, og leda 2-0 etter 6 minutter, og 3-0 etter drøye 15. Etter dette kom vi skikkelig inn i kampen de siste 20 minuttene av 1. omg, og i denne perioden og de ca 25 første av 2. omg er det vi som skaper sjanse på sjanse, og vi får også våre to mål ved Steinar og Lars Aleksander. Offensivt gjør vi bortimot årsbeste i disse periodene, men så slipper vi til gjengjeld også til litt for enkle mål i mot, og Kolstad får da igjen betalt for sitt kjappe og tekniske spill. Da renner det til slutt inn til tap 6-2. Vi gratulerer Kolstad som fortjent serievinner, dette ga oss god trening og erfaring for neste sesong, selv om sluttresultatet gjerne kunne og burde vært litt bedre.

Gutter f. 2000 hadde sin siste kamp sammen med f. 2001 som G16 i kveld, og det er jo litt vemodig, de to årgangene har vært en veldig fin gjeng sammen! Laget skal feire seg selv sammen med foreldre og støtteapparatet på avslutning neste fredag, men treningene går selvsagt uansett videre. Godt jobba gjennom en bra sesong gutta, det er lov å være litt stolte av dere selv og hverandre!