Firemålstap mot Meldal

Tirsdag 10.05 tok Rindal G16 i mot Meldal til sin første hjemmekamp for sesongen. Litt ekstra hektisk aktivitet ble det før kampen da det viste seg at banen ikke var merket for sesongen.
Rindal startet kampen imidlertid bra, og etter 8 minutter fikk laget straffe. Denne satte Vebjørn greit i mål til 1-0. Etter dette ble kampen mer jevnspilt, og Meldal var veldig effektive på sine sjanser og opparbeidet seg til slutt en 1-4 ledelse. I det 38. minutt klarte Anders N.L. med et flott skudd å sette ballen bak Meldalkeeperen. Stillingen til pause ble med denne scoringen 2-4.
Rindal - Meldal
Etter pause fikk dessverre Meldal tidlig og litt unødvendig nettkjenning igjen. Og det kun etter et par minutters spill. Men Rindal ga ikke opp, og i et veldig bra angrep fikk Hans Ole en retur i fanget, og satte ballen meget velplassert i mål. Slett ingen enkel scoring da det var svært så folksomt foran mål. Så tok meldalingene igjen over noe og gikk smått om senn opp til 3-8 før Jostein Landsem satte inn sluttresultatet i siste spilleminutt til 4-8.

Kampen var noe mer jevnspilt enn hva resultatet skulle tilsi. Men meldalingene var mer effektive foran mål i tillegg til at de jevnt over var litt mer på hugget og litt tøffere i duellene. Således klarte de gjennom store deler av kampen å være litt foran og kjempe til seg de viktige "andreballene".

For Rindal spilte: Anders Grytbakk, Leif Trygve Helgetun, Vegard Almås, Jostein Lilleløkken, Even Almås, Brage E. Storholt, Anders N. Løfald, Vebjørn T. Bævre, Jonas N. Tørset, Jostein Landsem, Hans Ole R. Halle, Torbjørn Glåmen, Jon Arne Løfaldli, Jarl Oskar Myklegard.

Neste hjemmekamp er mot Buvik søndag 15/5 kl 1800 på Rinnvollen.