7-0 over Skaun

Mandag 23. mai var det klart for sesongens tredje hjemmekamp, denne gang mot Skaun som før kampen lå på plassen foran Rindal midt på tabellen.

Rindal tok tak i kampen fra avspark og var helt dominerende gjennom første omgang. Gjestene fikk knapt låne ballen, og keeper Anders Grytbakk hadde en særdeles rolig omgang. Men målene uteble. Gang på gang fanget Skaun's forsvar opp ballen foran 16-meteren. Dette som følge av at vingene til RF ble alt for lite brukt. Men i det 29. minutt kom Jostein Landsem seg gjennom med sin fart og satte inn det befriende første-målet. Men også etter dette fortsatte RF med å forsøke å spille ballen inn gjennom midten, med den følge at Skaun fanget opp angrepene. Men Skaun hadde ingen målsjanser, og lagene gikk til pause med at RF ledet meget fortjent 1-0.
Rindal - Skaun
I pausen fortalte sikkert trenerne til guttene litt om å bruke kantene mer, for det gikk ikke mange minuttene før Bjørnar Smevoll som nå var tilbake etter skadeavbrekk dro i gang angrep på venstrekanten. Ballen gikk fra vingen og inn til Vebjørn som scoret enkelt. Med større bredde fikk også midtspiss Jostein Landsem bedre arbeidsvilkår, og takket for dette med å sette inn 3 baller i rask rekkefølge bak Skaun's keeper! I det 29. minutt gikk Hans Ole opp langs siden fra sin sidebekk-posisjon, og skjøt knallhardt i stolpen. Returen gikk til Vebjørn T. Bævre som satte den sikkert i mål til 6-0. Anders N. Løfald fastsatte sluttresultatet til 7-0 i det 33. minutt. Joakim V. Halgunset som har vært borte pga sykdom i hele vårsesongen, ble i andreomgangen satt inn på keeperplass. Anders Grytbakk ble dermed flyttet fra keeper til spissplass. Og i det 37. minutt fikk ble han frispilt og skjøt vakkert fra hjørnet av 16-meteren i krysset og i mål. Men dessverre ble dette annulert for offside.

Jostein Landsem var helt outstanding når han satte inn sitt rykk og fullstendig parkerte sine motstandere. Virkelig artig å se på! Fire mål i en og samme kamp er det bare toppspisser som klarer. Torbjørn Glåmen og Even Almås hadde begge også en veldig positiv kamp med sterk innsatsvilje på sidebeckplassene. Og lagets kaptein Vebjørn T. Bævre viste nok en gang at han har en enorm arbeidskapasitet og leverte en veldig god kamp. Han var nok i går også ekstra spillesugen etter å ha stått over forrige kamp. Referenten snakket med laglederne fra Skaun etter kampen, og konstaterte at Skaun gjennom samtlige av kampens minutter var litt for sent ute i duellene, samtidig som de ble fraløpt. Dette var en veldig solid gjennomført kamp fra Rindalingenes side, og med dette resultatet rykket laget opp til tredjeplass på tabellen.

Rindal Fotball: Anders Grytbakk, Joakim V. Halgunset, Even Almås, Jostein Lilleløkken, Vegard Almås, Torbjørn Glåmen, Brage Storholt, Anders N. Løfald, Vebjørn T. Bævre, Aksel Norli, Hans Ole R. Halle, Jostein Landsem, Bjørnar Smevoll.