Toppidrettsveka 2013

Torsdag 8.august - lørdag 10.august ble Toppidrettsveka arrangert, og Rindal IL hadde med en deltaker; Jo Svinsås i juniorklassen. Jo deltok både torsdag, fredag og lørdag, og lørdag kom han helt til finalen i 200 meter sprint i Kristiansund der han møtte Even Northug.

Toppidrettsveka prolog Jo
Jo i prologen lørdag
Toppidrettsveka Jo og Even nr
Jo og Even Northug, nr. 1 og 2 på lørdagens sprint.
Jo og Petter på Toppidrettsvekas siste løp, jaktstart
Jo og Petter Northug på startstreken i 11 og 18km fellesstart jr og senior
Toppidrettsveja Jo på Tv2
Jo på TV2 med Petter Northug og Cologna halsende bak seg

Vi har fått tilsendt følgende referat fra mor Inger:

Mye folk, godt vær og godt gjennomført arrangement i tillegg til gode resultater gjorde dagen til en stor opplevelser for landkrabbene fra Rindal. Jo gikk i juniorklassen, hvor gutter/menn fra 17 – 20 år gikk. Jo startet godt og fikk nest beste tid i prologen, like bak Even Northug. Dette litt overraskende da storfavoritten Aksel Rosenvinge (18 år) som ble Olympisk Mester i sprint i Romania under årets ungdoms OL, endte på en 3. plass. Så fulgte 8. dels finale, kvartfinale og semifinale, før Jo møtte Even Northug i A-finalen. Even startet med en tjuvstart, så spenningen var til å ta og føle på... etter jevn start og tett løp klarte Even å trekke det lengste strået og komme først over mål og dermed vinner av årets rulleskisprint under Toppidrettsveka 2013.

Vinner av Toppidrettsveka sammenlagt for menn jr ble Aksel Rosenvinge foran Even Northug.