Aksel vant Midt-Norsk Rulleskicup

Midt-Norsk Rulleskicup

Lørdag gikk det siste og avsluttende rennet i Midt-Norsk Rulleskicup. Starten var på Kyrksæterøra og målgang på toppen av Brekka. Aksel vant dagens løp og sikret dermed sammenlagtseieren i cupen foran Martin Lund fra Orkdal.

21. september 2014 Les mer...
Lars

Midt-Norsk Rulleskicup i Knyken

Tre løpere fra Rindal IL deltok i Midt-Norsk Rulleskicup første løp som ble arrangert i Knyken Skisenter i Orkdal lørdag. Fint vær, mye publikum og mange deltakere gjorde dette til en fartsfylt dag og våre løpere gikk gode løp.

16. juni 2014 Les mer...

Nerskogrennet 2014

Søndag 6.april var Morten Svinsås til Grøtsetra på Oppdal og gikk det tradisjonelle Nerskogrennet, som i år ble arrangert for 53. gang. Morten klarte ikke å følge opp seieren fra i fjor, men gikk inn til en 4.plass totalt. Turrennet gikk i klassisk stil og går over 26 km i fint fjellterreng.

Resultater

7. april 2014
Rindals base

ST-cupavslutning på Røros 5.-6.april

Sesongens siste ST-cuprenn gikk av stabelen i helga. Tradisjonen tro var det renn både lørdag og søndag, men i år var rennene flyttet til Hummelfjell TOS arena på Os pga snømangel på Røros. Rindal IL hadde med 10 løpere i helgas renn, og det var også arrangert renn for de under ST-cupalder. Av våre gjorde Jo Svinsås det best med 2.plass både lørdag og søndag. Foto: Anne Norli

6. april 2014 Les mer...
Jo på+pallen (Driva)

Jo på pallen i NC-finalen

Jo Svinsås avsluttet sesongen med å klatre nesten helt til topps i NC-finalen på Gålå. Han gikk inn til en kjempeflott 3.plass på dagens duathlon, bare 2,5 sekunder etter vinneren Endre Strømsheim. Vi gratulerer Jo med det flotte løpet!  Aksel Norli var også blant de 50 som hadde kvalifisert seg til å gå finalen på søndag, og han gjorde også en god innsats, og gikk inn til en 27.plass. Foto: Driva.

Offisielle resultatlister

Les om Jo i DRIVA

30. mars 2014
Nordmarksrunden

Morten Svinsås deltok i dag på Nordmarksrunden. Han ble slått i spurten med 9 sekunder av Kristoffer Berset. 11 løpere deltok i konkurranseklassene, mens det var ca 80 løpere som gikk i trimklassen.

Resultater

29. mars 2014

Norgescup/NM del 2 på Gålå

Jo Svinsås og Aksel Norli er de eneste løperne som representerer Rindal IL under Norgescup-avslutningen på Gålå. I dag sto 7,5 km fri teknikk på programmet, og kun 0,5 sekunder skilte de to guttene i dag. Jo gikk inn til en 31. plass og Aksel til en 32. plass i M17 som hadde 82 løpere til start. Samtidig med Norgescup for juniorer, er det NM del 2 for seniorer. Her har vi ingen løpere med.

Resultater

Årets siste poengrenn i Rindal Sparebank Ski-cup

Årets siste poengrenn i Rindal Sparebank Ski-cup 2014 ble i kveld arrangert på Skogsletta i klassis stil.

Imponerende 56 deltakere fullførte i fin stil på godt klisterføre, og kvelden ble rundet av med Skogsletta-bakels innomhus.

Resultatliste vedlagt.

Oppmøteoversikt for Rindal Sparebank Ski-cup 2014 finnes også vedlagt. Antall deltakelser for å oppnå hhv gull, sølv og bronsje vil bli nedjustert pga færre arrangement enn opprinnelig plan.

Vi minner samtidig om ny dato for Tørsåslødagen 2014:  søndag 30.mars kl 12.00.

27. mars 2014 Les mer...
Årets vinner Mathias Rundgreen

Mathias Rundgreen og Maria Strøm Nakstad raskest i det 34. Rindølrennet

Rindølrennet 2014

Det 34. Rindølrennet ble arrangert i kjent stil med start og mål på Skogsletta i dag. Været viste seg fra sin beste side, og sammen med strålende løyper ble dette en meget vellykket dag.

Med ca 130 løpere i trim-klassen og 42 i konkurranse-klassen er dette langt bedre enn på mange år. Alle sammen så ut til å kose seg langs løypa.

23. mars 2014 Les mer...
Torstein på veg opp slalåmbakken!

Orkdalsbanken Tour de Knyken

Rindal IL stilte med stor tropp i dagens Orkdalsbanken Tour de Knyken.
I Tour de Knyken går løperne først en prolog i klassisk, kort distanse. Deretter er det en noe lengre skøyteetappe som avsluttes opp slalåmbakken i Knyken. I motsetning til i Tour de Ski, går man rett opp slalåmbakken og ikke på kryss og tvers!

22. mars 2014 Les mer...
8-åringene klare til start

Rindalsmesterskap torsdag 20. mars

Etter snøfallet i helga og først i uka, kunne vi arrangere Rindalsmesterskapet under supre forhold ved Tjønna i kveld.

20. mars 2014 Les mer...

Junior-NM søndag

På siste dagen i junior-NM var det stafetter mellom skikretsene. Jo Svinsås gikk første etappe på Sør-Trøndelags 6.-lag, og vekslet som nummer 38 etter en god etappe. Laget ble tilslutt nr. 47.

Resultater

16. mars 2014

Junior-NM lørdag

I dag sto 10 km fri på programmet i Mo i Rana. Jo Svinsås ble nr. 36, og var i dag eneste Rindal IL-deltaker, da også Aksel Norli har måttet kaste inn håndkleet pga sykdom. Resultatene ligger her: http://emitliveserver.cloudapp.net:8081/lopmeny/3212

15. mars 2014

Flott innsats i Jr-NM av Jo og Aksel

På første dagen i Junior-Nm gikk Jo Svinsås inn til en 18.plass på 10 km klassisk i M17; 2:17,4 bak vinneren. Aksel Norli fikk en 36.plass i samme klasse. Vanskelige vær- og smøreforhold preget dagen i dag i Mo i Rana. Vebjørn T Bævre stilte ikke til start pga sykdom.

Resultater

I morgen er det 10 km fristil, og vi ønsker lykke til!  Følg løpet påliveresultater HER

14. mars 2014
Ski-o EM stafett

Gull og bronse i ski-o-EM til Lars Hol Moholdt

Det norske herrelaget i ski-orientering gikk i dag inn til gullmedalje under EM i Tyumen i Russland. På laget gikk Øyvind Watterdal, Hans Jørgen Kvåle og Lars Hol Moholdt som var ankermann på laget. De vant med 15 sekunder på Russland som gikk inn til sølv. (Foto: Ski-o sine Facebooksider)

På søndag gikk Lars inn til bronse på langdistansen, og i går ble det en 4.plass på mellomdistansen. Vi gratulerer Lars med medaljer og strålende innsats i Ski-o-EM.