Påmelding til skirenn

Påmelding

Alle aktuelle skirenn i Sør-Trøndelag Skikrets står i terminlisten. Klikk deg inn på det rennet du vil melde på, og klikk deretter «Meld meg på». Du skal da komme til «Min Idrett», der alle aktive bør ha egen bruker (benyttes også av flere andre idretter). Dersom du ikke har brukt denne før må du registrere utøveren som skal meldes på. Er du i tvil om du er registrert fra før, hvilken e-postadresse det er registrert på, eller har glemt passordet kan du kontakte klubben på e-post: ski@rindalil.no.

Mange renn er det forhåndsbetaling på. Når du melder på får du da opp en sum som skal betales, og da må du velge «Jeg betaler selv».

Løpere/foreldre har selv ansvar for påmelding til renn, unntatt stafetter, og har ansvaret for å betale selv der betaling skjer ved påmelding. Ved mange skirenn blir det sendt fellesfaktura til klubben. Påmelding til stafetter skjer via trener/leder.

Det er viktig at du melder deg av igjen innen påmeldingsfristen, dersom du vet at du ikke skal gå. Når fristen har gått ut får du ikke melde deg av via «Min idrett», men må kontakte arrangøren. Det er heller ikke mulig å melde seg på via «Min idrett» etter at fristen har gått ut..

Startkontingent

Klubben dekker startkontingent til vanlige skirenn. Hvis det betales selv, skjer utbetaling samlet mot bilag etter endt sesong. 

Startkontingent for turrenn dekkes for de som er kvalifisert seg til eliteklasse i større renn, eksempelvis Birken og Vasaloppet. Kvalifiseringsløp for evt. seeding til eliteklasse betales av utøveren selv.

Lisens

Alle løpere som har fylt 13 år og skal gå kretsrenn skal ha tegnet lisens. Lisensen gir en god forsikring, og gjelder for all aktivitet fra 1. oktober til 30. september året etter. Lisensen gjelder fra betalingsdato. Se mer informasjon her.

Emit-brikke

Ialle klasser fra 11 år benyttes det Emit-brikker for tidtaking i kretsrenn (ikke i egne poengrenn).  Les mer om dette her. Vi ber om at alle løpere som har gått noen renn og "fått mersmak" kjøper egen brikke, slik at vi slipper å bli belastet med gebyr for leiebrikke.