Gutter 9år i mål

Rindalsrennet 2022 - resultatliste

Rindalsrennet 2022 ble arrangert som vanlig på sotsøndag på Igltjønna skistadion. Rennet gikk under tunge forhold med en del snø og vind i lufta. 

Erik Løfald var suveren vinner av rennet i herreklassen, mens Alise Einmo var raskest blant kvinnene.

Resultatlistene finner du her.

18. desember 2022 Les mer...

Praktisk informasjon - Rindalsrennet 2022

Da er det snart klart for Rindalsrennet for 61. gang, og etter to år med smittevernplaner kan vi endelig møtes til en kaffekopp og premieutdeling igjen! 

Vi har fått mindre snø i Rindal enn på mange steder ellers, og det er ikke mer snø enn vi må ha. Til og med i år har vi måttet skuffe på litt snø enkelte steder, men veldig fine og faste forhold i -18 kalde grader i dag lørdag. Enkelte steder kan det være synlig «lort» i løypa, så vi garanterer aldri for bruk av "godskia", dette må hver enkelt vurdere etter gjennomgang av løypa. 

Diverse praktisk informasjon for Rindalsrennet:

 • Startliste: Link til startliste i pdf. Denne er oppdatert pr. lørdag ettermiddag. Etteranmeldinger/strykninger sendes til mag-bjo@online.no. Oppdatert liste med eventuelle etteranmeldinger og endringer vil komme på deltagerliste EQ timing. Startliste som sekunderingsfil ligger også på Racesplitter.
 • Løyper: Se løypekartMerk spesielt at 8-12 år (500m og 1 km) og 13 år og oppover (3 km – 15 km) har forskjellig startstrek og går ut i to forskjellige retninger.
 • Løypekjøring: Løypa kjøres sent lørdag kveld. Det er meldt snø søndag, og eventuell kjøring vurderes fortløpende søndags morgen. Ved behov vil løypa være ferdig kjørt senest 9:30.
 • Klasser og distanser: Se terminlisten.
 • ​Fluor: Arrangementet er fluorfritt for klasser t.o.m. 16 år, dette iht. vedtak i NSF.
 • Vær og føre: Link til Værstasjon og webkamera på skistadion, samt Yr.no
 • Parkering: ved stadion til denne fylles, deretter Rindalshallen og Rindalshuset. Forhåndsbetaling på kr. 100,- for parkering til VIPPS nr. 132307. Kvittering fremvises til parkeringsvakt ved ankomst. Følg vaktens anvisning. 
 • Rennkontor: Startnummer og evt. lånebrikke hentes ut enkeltvis ved rennkontoret i kiosken på stadion fra kl. 9:30. 
 • BrikkerEmit tidtakerbrikker vil bli brukt for alle klasser. Husk egen brikke.  I klassene fra 11 år og oppover kan brikker leies mot en avgift på kr 25,-. Fri leie av brikker i klassene 8-10 år. Ikke innlevert leiebrikke vil bli fakturert med kr 500,-.
 • Kiosk: Salg av kaffe i kiosken på stadion. 
 • WC og dusj: tilgang til 3 WC i tidtakerbua ved stadion. Dusj i Rindalshuset.
 • Premieutdeling/Restaurant: i Rindalshuset. Premiering iht. rennreglement: Full premiering i klasse 8 – 14 år, 50 % i 15-16 år og 1/3 i junior og senior. Uavhentede premier ettersendes ikke.
 • Resultatliste: offisiell liste kommer på nett etter rennslutt. Resultatlister pr. klasse henges opp fortløpende på resultattavla ved mål. Se ellers liveresultater på EQ timing.

Velkommen til Rindalsrennet!

 

17. desember 2022 Les mer...
Damevinner Julie Viktoria Berg til venstre og Alise Einmo (3. plass) til høyre.

16. januar 2022

Sparebank1 Cup - Rindalsrennet 2021

Da fikk vi til slutt arrangert Sparebank1 Cup - Rindalsrennet 2021, som også var 60-års jubileum for Rindalsrennet. Junioren Sture Thoresen fra Heimdal hadde dagens beste tid på 36:21, foran Gjermund Løfald fra arrangørklubben Rindal IL, som var beste seniorløper på tiden 36:32. Julie Viktoria Berg fra Leksvik IL ble beste dameløper.
 
 
Les mer...

Resultat Rindalsrennet

Offisiell resultatliste for Sparebank1 Cup Rindalsrennet 2021, som ble arrangert på Igltjønna skistadion 16. januar 2022. 

Denne er nå oppdatert med rangerte klasser for 11-12 år og et par øvrige korrigeringer. 

16. januar 2022 Les mer...
Klæbo2020

Kalvå og Klæbo vant i Helgetunmarka

Rindalsrennet 2020

Rindalsrennet 2020 vel i havn. Under fine forhold i Helgetunmarka ble Johannes Høsflot Klæbo klar vinner i herreklassen, mens Anne Kjersti Kalvå var beste kvinne, 18 sek foran Marte Skaanes. Vi takker alle de nesten 200 løperne med sine foresatte for deltakelsen og for positiv opptreden mht. både smittevernregler og litt komplisert arenalogistikk. Det ble større deltagelse enn vi forventet, men heldigvis klarte vi å holde oss innenfor 2 kohorter.
 
Samtidig vil vi rette en stor takk til komitemedlemmene som stiller opp år etter år og muliggjør dette, og ikke minst til positive grunneiere med Lars Helgetun i spissen for tilrettelegging og at vi får "herje" og lage løyper i området.
28. desember 2020 Les mer...

Resultatliste Rindalsrennet 2019

Høsflot Klæbo raskest i Rindalsrennet

Johannes Rindalsrennet 2019 - 2.jpg

Johannes Høsflot Klæbo vant årets utgave av Rindalsrennet, foran Magnus Stensås og Niklas Dyrhaug.
I kvinneklassen var det Berit Mogstad som var raskest, foran Alise Einmo og Ragnhild Mogstad.

Offisiell resultatliste

22. desember 2019
Vinnere Rindalsrennet 2018

Resultat Rindalsrennet 2018

Rindalsrennet ble arrangert under supre fohold på Igltjønna skistadion lørdag 22. desember.
Mathias Rundgreen, Byåsen, vant herreklassen, mens kvinneklassen ble vunnet av Marte Skaanes, Strindheim IL.

Se resultatlistene under.

22. desember 2018 Les mer...
Startstreken

Resultater fra Rindalsrennet 2017

Rindalsrennet gikk av stabelen på nye Igltjønna skistadion i dag. Rennet ble vunnet av Kari Øyre Slind og Emil Iversen.
Offisielle resultatlister finner du under les mer.

17. desember 2017 Les mer...