Vinterkarusell og 800m i Ranheimshallen

Sterkt forsinket rapporterer vi at Helge Langen og Terje Olsen på nytt, har deltatt i Vinterkarusellen og Helge har debutert i Ranheimshallen på 800m.

Vinterkarusell løp nr 2, 3,2 og 6 km, lørdag 11.12.10, Lade, Strindheim i.l.

Arrangøren hadde ikke gardert seg mot snøfall, og fortauene på Lade var ikke brøytet. Løperne måtte derfor løpe i over 10cm med nysnø, og tidene må settes i det perspektiv.

Vi hadde to løpere med, de to samme som i den første vinterkarusellen, Helge Langen som denne gang løp 3,2 km og Terje Olsen som løp 6 km.

51 løpere med i dette andre løpet, 2 flere enn i det første.

Adventstevne, 800m, mandag 11.12.10, Ranheimshallen, Trondheim Friidrett

Helge Langen ble klubbens første som konkurrerte i Ranheimshallen, som ble offisielt åpnet 10.11.10. Med flere av landets beste 800m-løpere på plass, ble det et solo-løp for Helge helt bakerst, men kom likevel inn til ei habil tid. 2,03,15 på desember, lar seg høre, 3,21 sek bak persen fra i sommer. De fleste av hans løp i sommer lå rundt 2,02.

Norges beste 800m løper i år, Thomas Roth vant på 1,51,30, 3,14 sek bak persen, nesten det samme som Helge. Betyr det at begge er i rute???

I tillegg til å løpe fort, er Helge også en racer med fotoapparatet. Flere av sine bilder, legger han på vårt Diskusjonsforum. Her kan du se bilder fra stevnet. Bla deg helt nederst, der ser du bildene som gir et godt inntrykk av Ranheimshallen.