RT+lag+3_715x424

Vant 27-15 over Skaun i seriepremieren

Flott start for Rindals-Troll damer

Rindals-Troll debuterte i i 4. divisjon handball etter en pause på to år, Rindalshuset var fullsatt og folk var tydeligvis sultne på handball igjen. Det fikk de valuta for. Rindals-Troll startet bra og ledet 10-5, hadde en slapp periode fram mot pause, men skjerpet seg og ledet 12-8. Etter to Skaun-skåringer tidlig i andre ble det overkjøring til slutt. Rindals-Troll vant 27-15.
Det var ingen tvil i Rindalshuset i dag. Skaun 2 var et klart svakere lag. Men også prestasjonen til rindalingene varierte alt for mye, fra det riktig svake i forsvar, til en riktig flott kontringshandball. Noe kan vel tilskrives nerver foran et fullsatt Rindalshus i den første seriekampen på to år. Riktig gøittj var det med overkjøringa i andre omgang.

Vi syntes fem spillere skilte seg ut denne gangen: Gunn Karin Sæther i mål, spillende trener Irene Karlstrøm med 3 mål, Siv Beate Sæther med 4 mål, veteranen med come back - Åse Børset - med 6 mål og banens klart beste - Gro Anita Bolme - med 8 mål. Ellers skåret Elin Landsem 2, Gro Anita Midtlyng 1, Jorid Skjølsvold 1, Trude Nerland 1 og Reidunn Kristine Grytbakk 1.