Trønderjoggen, Jordbrudilten og Sparebank1-stevne

Under les mer finner du reportasjer fra Trønderjoggen med 5 RT-løpere blant de ti beste, Jordbrudilten og Sparebank1-høststevne. Ved å klikke deg inn på vårt Diskusjonsforum (bla deg helt ned), vil man finne flere bilder fra Trønderjoggen og andre arrangement, som Helge har tatt bilder fra.

Trønderjogg, 10 km tirsdag 24.08.10., Trondheim

Litt regn og vind under årets Trønderjogg, men absolutt brukbare forhold, spesielt ut fra at det var medvind fra Rotvoll og inn til mål.

7 deltagere fra RT: Lars Hagen, Andreas Dahlø Wærnes, Trygve Reitan, Arnt Inge Nilsen, Terje Olsen, Stig Strand og Monica Sæther.

Dadafo og Eldar Rønning gikk hard ut, og løp som duo resten. Eldar spurtvant og satte ny løyperekord på 32,05. Terje Olsen (Danica) og Lars Hagen lå sammen til ca 5 km. Deretter mye solo på de to og kom inn til hhv 3 og 4. Imponerende av Terje som sist søndag som 43 åring, løper inn til 7. plass på 10.000m i NM på 31,36,08 og løper den relativt tunge Trønderjoggtrasèen med bare en dags hvile på 33.00.

Sterk innsats også av 20-årige Andreas Dahle Wærnes, denne gang uten børse og ski. Etter mye sykdom på forsommeren har han fått trent bra, og kom inn på 6. plass på tiden 34,19. Han går dermed inn på 3. plass på vår Adelskalender. Bla deg helt nederst på siden Statistikker. Her ser vi at de fleste av våre pyntet på persene sine.

Fullstendig resultatliste og bilder fra løpet finner du her

Det anbefales på det sterkeste å kikke på Helge Langen sin bildeserie fra Trønderjoggen på vårt Diskusjonsforum. Bla nedover til Trønderjoggen. Ved å klikke på linken, kommer man til Helge sin server, der ser man flere bilder fra duellen mellom Eldar Rønning og Dadafo og ikke minst en stilstudie av Lars Hagen.

Utdrag av resultatlista:

Mosjonsklasse menn 10 km (en klasse uansett alder)

87

Mosjonsklasse kvinner 10 km (en klasse uansett alder)

Jordbrudilten, tirsdag 23.08.10., 9,7 km terrengløp, Rusåsen i Saltdal

Løypa gikk 4 runder i ei lysløype i øsregn, og det var derfor litt sleipt i løypa. Jørund Eldevik kom inn som nr 2, 5 sek bak 17-årige Petter Fornebro fra Valnesfjord, etter en hard duell.

Jørund er tydeligvis i bra form, han kom inn på 39,56, 1,10 raskere enn i fjor.

Antar at komplett resultatliste vil komme her:

”Sparebank1-høst”, 600m/1.500m onsdag 25.08.10., Trondheim Stadion

Vi stilte med 2 deltagere i stevnet, Helge Langen og Thomas Holm. Helge prøvde seg på den noe uvanlige distansen 600m. Helge, som ikke fikk noe drahjelp under løpet, de foran er langsprintere i landstoppen, kom inn på 1,27,39.

Ingen i klubben har tidligere notert tid på denne distansen, Helge får derved notert sin første klubbrekord. Se statistikker, klubbrekorder senior.

Thomas løp 1.500m. Han åpnet med en 65 runde, men følte seg tung allerede på den andre runden. Likevel kom han inn på 4,12,61, bare 1,2 sek bak persen.