Tøff start i 2. divisjon

Rindal startet høstsesongen med kamp borte mot Rissa søndag. Dette var også første kamp i 2. divisjon etter at laget rykket opp etter å ha vunnet vår-serien.

Rissa viste seg å være et meget velspillende og jevnt besatt lag med mange hurtige og driblesterke spillere. Et av de beste lagene vi har møtt i hele sommer. Rindal stilte med et noe redusert lag til denne kampen. Flere av spillerne pådro seg kraftig forkjølelse i etterkant av Norway Cup og som de ennå sliter med. Og flere av våre spillere er på ferie. Og som om ikke dette var nok av gode bortforklaringer, så sørget fergeforsinkelser for at vi ikke rakk oppsatt kamptidspunkt. Men vi fikk satt ut kampstart med 15 minutter slik at vi fikk litt tid til oppvarming. Og såpass må det være etter ca tre timer i bil.
Men etter få minutters spill ble det synliggjort at vi ikke var helt "på" i dette oppgjøret. Det stod 1-0 bare etter 2-3 minutter, og Rissa ledet 5-0 til pause. Jarl Oskar skåret det første målet for Rindal i 2. omgang på straffe. Vebjørn satte inn det andre med et langskudd. Målene i mot oss kom jevnt og trutt, og hjemmelaget vant til slutt hele 13-2. Og i hovedsak som følge av ukonsentrert forsvarsarbeid gjennom flere ledd. Og personlige feil som vi ved et normalt tenningsnivå ikke ser.

I andre omgang fikk våre to "innleide" 13 åringer, Jørgen Gjerstad og Torstein Heggem, komme innpå. Ingen enkel kamp å komme inn i, men begge to klarte seg veldig godt i sitt innhopp!

Heldigvis er det få ting som blir glemt så fort som dårlige fotballkamper. Drøye 24 timer etter denne kampen venter Nardo på Trollbanen, dvs. mandag 13/8 kl 1900. Da er det bare å brette opp ermene igjen og sørge for å få rettet opp feila fra i går.