To RT-seire

Jon Solem vant Botn Opp i Valsøybotn og Bjørn Vonheim vant Asbjørns Minneløp i Bodø.

Botn Opp, 3,6 km, lørdag 07.10.06., Valsøybotn
5 RT’ere dro til Valsøybotn for å delta i nyskapningen Botn Opp. 380 høydemeter med stigning, men fin grusveg, ble fort unnagjort av Jon Solem, som vant på tida 19,35. Råg Mikkelsen, som kom inn på 20,37, sørget for dobbeltseier.

Et fint arrangement med banan og varm saft på toppen, og vel nede fikk alle deltagere servert ei nydelig kjøttsuppe. Med 25 løpere i konkurranseklassene, fikk løpet en fin start.

Asbjørn`s Minneløp, ca 5 km, lørdag 07.10.06., Bodø
Bjørn Vonheim og Jan Olav Røed har duellert mange ganger i Bodøregionen. I år er det Røed som har vunnet de fleste duellene. Men etter en litt forsiktig åpning, overtok Bjørn ledelsen omtrent halvveis og fikk et lite forsprang. Dette holdt han helt inn og vant med 5 sekunder på Røed.

Dette løpet ble arrangert i år for første gang og hadde hele 69 deltagere som løp på tid.