Tapte på straffer

Herrelaget serieåpnet borte mot Orkla 2 torsdag kveld på Orkanger kunstgras.

Det var Orkla som tok tak i kampen fra start, men et er Rindal som finner nettmaskene først. I kampens 16. spilleminutt er det Stein Gunnar som spiller Anders Nerbu Løfald vakkert igjennom, og Anders setter ballen sikkert i mål til 0 - 1.

Kvarteret senere er det hjemmelaget som er frampå, og de får straffespark etter en hands i Rindal-forsvaret. 1-1. Og to minutter før pause blåser dommeren nok en straffe for Orkla, også det på grunn av hands. Dermed 2-1 til pause.

Vidar mot Orkla 2
Før kampen mot Orkla 2
Orkla 2 - Rindal
Morten i duell
Harald med en sjanse for Rindal
Og når det blir blåst kveldens tredje straffe til Orkla allerede ett minutt ut i andre omgang, ser det tungt ut for Rindal. Straffen ekspederes sikkert i mål til 3-1. Utover i omgangen tar Orkla mer og mer over og Rindal blir springende veldig mye i mellom. Kampen ender likevel uten flere scoringer.

Rindal mangler flere sentrale spillere i denne kampen, både på grunn av skader og andre prioriteringer. Det er et godt lag vi møter i dag, og som vinner fullt fortjent. Vi skal likevel ta med oss at vi ikke slipper inn spillemål, og alle skal ha for god kjemping!

Laget i dag: Stian Kooyman - Torbjørn Glåmen, Bjørnar Smevoll, Lars Ole Heggem, Alf Ole Elshaug -
Anders Nerbu Løfald, Stein Gunnar Rønningsbakk, Vidar Grøset, Brage Storholt - Harald Røen - Morten Møller.
Benyttede innbyttere: Eirik Tørset og Joakim V. Halgunset.