Bratsberg i vinterserien

Stortap i vinterserien

Rindal spilte søndag kveld sin andre kamp i vinterserien, mot Bratsberg. Kampen ble spilt på en snødekt kunstgressbane i Klæbu. Baneforholdene gjorde at det meste av konsentrasjon gikk ut på å holde seg oppreist, og ikke på å spille fotball.

Helt fra starten av så det ut til at Bratsberg behersket føret best. Og etter 19 minutter går Bratsberg opp i ledelsen etter en corner. Stillinga står seg til pause.

Bare åtte minutter etter pause går hjemmelaget opp til 2-0, og etter dette renner målene inn, og det står 6-0 halvtimen ut i omgangen. Bjørnar Nerland setter inn et trøstemål for Rindal etter 34 spilte minutter, før Bratsberg fastsetter sluttresultatet til 7-1.
Dette var en kamp hvor vær og føre gjorde det umulig å spille god fotball, men samtidig møtte vi et godt Bratsberg-lag, som tross alt vant fortjent.

Neste kamp er allerede lørdag, da mot Sjetne. Den kampen går på Lerkendal kunstgress så da regner vi med bedre spilleforhold!