Flatås borte

Sliteseier borte mot Flatås

Fotball: Herrer senior

Torsdag 12. mai tok herrelaget turen til Flatås kunstgress. Etter et forsmedelig tap mot Flatås i seriepremieren i fjor, lå det en god del prestisje i å vinne denne kampen, mot et av seriens svakere lag.
Kampen startet noe nervøst og var preget av mye slurv og upresist spill fra Rindals side, noe som ga Flatås flere overgangssjanser, uten at de utnyttet det spesielt godt.

Utover i omgangen kommer Rindal mer og mer inn i det og både Daniel Hagen Eide (reddes av keeper), Geir Magne Glåmen (stangskudd) og Geir Bævre (godt frisparkforsøk) har gode muligheter for å sende Rindal i føringen, men lagene går målløse til pause.

I starten av 2. omgang får Flatås et par store sjanser. Størst er den der de kommer rundt på vår høyreside og legger hardt inn foran mål. Keeper Brage Heggem får noen fingre på innlegget og det er nok til at spissen bommer fra 1 meter.

Også Rindal fortsetter å skape sjanser. Geir Bævre prøver frisparkfoten nok en gang og banker ballen i kryssfestet fra 20m.

I det 72. spilleminutt sitter ballen endelig i nettet. Jostein Landsem drar inn i feltet nede ved dørlinja, dribler et par mann og legger ut til Daniel Hagen Eide foran målet, som får en enkel jobb med å sette inn 0-1.

Bare fire minutter senere er det Scott Skjølsvold-Aasen som setter på turboen oppover venstresida og banker til. Keeper må gi retur og der er Daniel Hagen Eide på riktig plass og banker inn 0-2.

Flatås ville ikke gi seg og gikk rett i angrep og utlignet til 1-2.

Dermed ble det noen spennende sluttminutter, men Rindal holdt unna.
Det var ikke lagets beste kamp og det ble en slitekamp, men poengene var velfortjent.