A-laget starter serien førstkommende søndag, med kamp borte mot NTNUI 2. Det er derfor på tide å oppsummere sesongoppkjøringen.

Far og sønn med ett mål hver mot Eidsvåg
Far og sønn Bolme med hvert sitt mål mot Eidsvåg
Daniel borte mot Melhus 2023
Daniel har vist seg som målgarantist i vinter

Etter en god treningsvinter, og et par nysigneringer både på spiller- og trenersiden, var Rindal klar for Magnar Lundamo's minnecup i Meråker tidlig i februar.
Her ble det innledende kamper mot Flatanger (1-1), Trønder-Lyn 2 (tap 0-2) og Glimt (seier 2-1). I Sluttspillet gikk vi greit videre i første kamp etter seier 2-0 mot Varden 2, men i neste kamp mot Kolstad 3 sier det stopp etter knepent tap 1-2. Men dette var en fin start på en for håpentlig vis god sesong!

4. mars var det klart for første treningskamp på stor bane, når vi tok turen til Frøya storhall og møtte 4. divisjonslaget Hitra. Vi forventet tøff motstand i denne kampen, men det ble tidlig klart at Rindal var det førende laget. Etter å ha mørnet øy-laget godt i første omgang (og ledet 1-0), ble det grei skuring i 2. omgang og vi vant komfortabelt 5-0 til slutt. Det meste fungerte overraskende godt til å være første økt på stor bane for året.

Kalenderen viste 17. mars, og neste utfordring for a-laget ble treningskamp mot Glimt på Orkanger. Her møtte vi et lag som la seg mer bakpå og satset på kontringer, noe vi sleit mer med å takle. Glimt tar ledelsen etter pause, men Rindal maler på og tar til slutt en knepen 2-1-seier i denne kampen. Vi tok muliggens litt for lett på denne kampen, mot 6. divisjonslaget Glimt, men det ga oss i alle fall bevis på at man må gjøre jobben skikkelig uansett motstander. God trening ble det uansett. Magnar Reitan kom også inn og fikk sine første minutter på seniornivå!

25. mars var det klart for ny treningskamp. Denne gang mot 4. divisjonslaget Kvik fra Trondheim. Til tross for at vi får det første målet, blir det tidlig klart at vi her møter et veldig godt lag. Kvik har mye ballbesittelse, men vi jobber likevel godt og står godt i mot. Vi må likevel se oss slått 1-5 til slutt, men vi fikk en god treningsøkt og gjør oss på ingen måte bort mot god motstand.

Lørdag 1. april var det klart for å ta turen til Sunndalsøra, hvor Eidsvåg sto på motsatt banehalvdel. Et nytt bekjentskap for Rindal. Nordmørslaget vant sin 6. divisjonsavdeling i fjor og er dermed å finne i 5. divisjon i år. Vi tar ledelsen tidlig, men til pause er det Eidsvåg som leder 2-1. Det løsner litt mer utover i 2. omgang og vi ror i land en trygg 4-2-seier til slutt. En av målsorerne var Lucas Bolme, som debuterte på seniornivå i denne kampen.

Siste test før seriestart ble borte mot Melhus tirsdag denne uka. Melhus rykket ned fra 3. divisjon i fjor, men ryktes å ha et sterkere lag på plass i år, så her var det ventet meget tøff motstand. Likevel tar det oss bare knappe fire minutter å sette ballen i Melhus-målet. Hjemmelaget kom derimot sterkt tilbake og satte inn 3 mål før vi reduserer like før pause. Melhus leder dermed 3-2 til pause, og en målløs andreomgang gjør at hjemmelaget vinner. Dette var nok likevel vinterens klart beste kamp, og her viser vi at det bor veldig mye spennende i årets Rindal-lag.

Nå er det bare å glede seg til seriestart på søndag. Vi starter som sagt mot NTNUI 2 og dette er den første av fem bortekamper som venter, før vi spiller første hjemmekamp på Rinnvollen 19. mai.