Anders og Vebjørn

Seier mot Orkanger 2 i vinterserien

Rindal har i år meldt på lag i Trønderfotballs vinterserie. Her er vi i gruppe med tre andre 6. divisjonslag; Orkanger 2, Sjetne og Bratsberg.

Første kamp var mot Orkanger 2 på Orkanger kunstgras lørdag. Og Rindal gikk rett i angrep og i det 3. spilleminutt setter Alf Ole Elshaug inn kampens første mål for Rindal. Etter dette er det en forholdsvis jevnspilt kamp, uten de helt store sjansene til noen av lagene.

34 minutter er spilt når Rindal øker til 2-0. Det er det Anders Nerbu Løfald som sørger for. Samme mann er på rett sted til rett tid tre minutter før pause og setter inn 3-0, som også står seg til pause.

Etter pause er det Rindal som er det beste laget, og som kjører kampen mot et slitent Orkanger-lag. 20 minutter ut i omgangen er det Vebjørn Trønsdal Bævre som øker ledelsen for Rindal, til 4-0. Vebjørn øker til 5-0 tolv minutter senere med sin andre scoring for dagen.

Etter 39 minutter er det Orkanger som får sitt trøstemål, før Anders Nerbu Løfald fastsetter sluttresultatet til 6-1 på overtid, med sin tredje scoring for dagen!

Dette var en kamp vi hadde god kontroll på, og til tross for at vi kun har hatt èn trening på kunstgras tidligere i år, var det mye positivt å se i dag. Selvsagt er det også forbedringsmuligheter, men det bør det også være så tidlig i sesongen.

Neste kamp i vinterserien er mot Bratsberg søndag 19. februar. Den kampen går i Klæbu. Anders (3) og Vebjørn (2) sto for 5 av 6 mål i dag!