Rindølrennet 2015

Vellykket gjennomføring av det 35. Rindølrennet - Lorentsen og Mogstad vinnere

Årets utgave av Rindølrennet ble arrangert på Skogsletta søndag, det 35. i rekken. Med sol og varmegrader, i alle fall i høyden, ble dette nok n vellykket utgave! Det var ca 170 løpere som tok turen rundt løypa. I konkurranseklassen var det også i år rekorddeltakelse, med 45 løpere på startstreken.

Det ble spurtoppgjør om årets seier mellom Eirik Lorentsen fra Henning Skilag (Team Veidekke Trøndelag) og Lars Moholdt fra Rindal IL. Eirik tok spurten, og kom i mål på tida 1:11:48. Sigmund Kielland (Kolbukameratene IL) og Gjermund Løfald kom bare et par sekunder etter og her ble det et enda tettere spurtoppgjør, hvor Sigmund ble dømt foran etter målfoto! Med i tetgruppen var også Hallvard Løfald, men i utforkjøringa i siste sving før stadion ble det trangt og Hallvard falt, og kom dermed i mål som nr 5.

Kvinneklassen ble vunnet av Berit Mogstad, Strindheim IL, på tida 1:19:22. På andreplass kom søster Ida Mogstad, Surnadal IL, og på 3. plass Mari Muan fra Meldal IL.

Rekordstort startfelt i konkurranseklassen!
Rekordstort startfelt i konkurranseklassen!
Tett om de fire første plassene (Foto: Trollheimsporten.no)
Tett om de fire første plassene (Foto: Trollheimsporten.no)

Det var også egen klasse for klassisk stil. Her vant Jonas Aasbø, Surnadal IL, på tida 1:24:21 foran Bård Nonstad, Rindal IL, og Jan Olav Fagerholt, Orkdal IL.

Hele resultatlisten ser du HER.

Rindølrennet i media:

Rindølrennet får udelt positive skussmål i alle media, både for løype og arrangement!