Rindal løpskarusell som aleneløp

Vi har i 7 år brukt Litj-Lina (2,9km) som det første «løpet» i Rindal Løpskarusell i begynnelsen av mai. Det planlegger vi også i år, men vi må endre «form og måte» dramatisk. Dette er overordnet, vi MÅ følge det viktigste smittevernrådet: VI SKAL IKKE VÆRE MER ENN 5 PERSONER SAMLET OG HOLDE EN FYSISK AVSTAND PÅ MINST 2 METER. Dette betyr at vi bl a ikke kan ha startnummerutdeling eller fellesstart. Derfor arrangeres dette som et «Aleneløp», der man kan starte når som helst i perioden fra torsdag 7. mai kl 15.00 til mandag 11. mai kl 21.00 og tiden tas av den enkelte sjøl.

LØYPA OG OPPMØTE TORSHALL

Vi mener at Litj-Lina med start og mål ved Torshall, etter en runde rundt om Rinnvollen, egner seg godt for formålet. Løypa er enkel å finne fram i og det er stor parkeringsplass foran Torshall. Hvis det tilfeldigvis kommer mer enn 5 personer samlet til Torshall, så gjør du det samme som når du parkerer foran en butikk. Du gjør ditt ærend og ferdig med det. De som planlegger å løpe fort, vil gjerne ta oppvarming. Er det «folksomt», så gjør man det nedover Kleivan. Trenger man ikke oppvarming, starter man å gå/løpe med en gang. Men alle må påse at man starter med avstand. Vi har tidligere hatt mange barn som deltagere, og de har som regel gått/løpt sammen med sine foreldre. Det kan de fortsatt gjøre.

TESTLØP FOR KONKURRANSELØPERE

Ideen til prosjektet var å gi et «konkurransetilbud» til de som har trent i hele vinter for å forberede seg til årets konkurransesesong, en sesong som plutselig forsvant.

PERSING

144 stk har registrert tid fra tidligere i denne løypa: http://rindalil.no/historikk.351145.no.html Kanskje er motivasjonen å slå sin egen personlige rekord?

ET LAVTERSKELTILBUD

Rindal Løpskarusell har hele tiden vært markedsført som et lavterskeltilbud. Vi ser gjerne at flere spasertrimmere registrerer seg som deltakere. Vil også påpeke at dette er en fin barnevogntrase.

UTTREKKSPREMIE/FRIVILLIG STARTKONTINGENT 

For å motivere til deltagelse fra alle nivå, setter vi opp en uttrekkspremie, et gavekort fra Sport1 på kr 500,-. Klubbens inntekter har pga pandemien, tørket inn. Håper derfor deltakerne er villig til å betale en frivillig startkontingent på kr 50,-. En familie betaler samme beløp. De som ønsker å betale, bruker Vippsnr 126450 (Rindal IL Friidrett) eller bank 4111.06.00958 merket Løpskarusell.

DELTAKERLISTE/ALFABETISK RESULTATLISTE

Alle som deltar, tar tiden sjøl, og melder den til arrangøren. Vi fortsetter som tidligere år: Bruker du lengre tid enn 7 min/km, tilsvarende 20,18, får deltakeren registrert «Fullført». Vi har løyperekorder for løpet. Ev rekorder satt med årets opplegg, vil ikke noteres som offisielle.

PÅMELDING/HVORDAN MELDE TID?

De som har deltatt, sender SMS til 952 37030 eller epost tbolme@mbotten.no med: Tid eller Fullført, navn og dato. Sper man på med et bilde av ei klokke, så er det bra. Tid kan også registreres gjennom treningsappen Strava eller en annen treningsapp.

KART/LØYPE

Løypa skal være relativt grei, men i «påmeldingsperioden» vil det bli satt opp skilt og noen sløyfer. Start/mål er telefonstolpen ved Grytbrua. Det vil bli markering i asfalten der.

Strava.png

Som man ser, så er det allerede opprettet et Strava-segment for løypa. De som er Strava-brukere, kan bl a lese historiske resultater her.

FLERE LØP?

Hvis det viser seg at dette blir tatt vel imot, er vi åpne for at det kan bli flere løp.

GODKJENNING

Arrangementet er godkjent av kommuneoverlegen.