Løskarusell august 2020

Rindal løpskarusell på skogsletta fredag 21.08. både som fellesstart og aleneløp

Løpet arrangeres etter NFIF sitt koronaregelverk. Siden forrige aleneløp, ble regelverket endret 15. juni, noe som gjør at vi kan ha fellesstart etter bestemte retningslinjer. Vi er inne i en litt turbulent koronaperiode. Regelverket kan endres på kort varsel. Vil det medføre endringer i vårt opplegg, vil det bli meddelt på løpets Facebookside https://www.facebook.com/events/305471717334525/

Først om fellesstarten:

Start og mål på parkeringsplassen på Skogsletta. I utgangspunktet er det to «runder» i lysløypa, men det er lov å "hoppe av " etter en runde. De som løper 2 runder får registrert tid, mens de som løper 1 runde blir registrert som «fullført». To «runder» blir 4,2 km.
Vi har poengtert at løpskarusellen skal være ET UHØYTIDLIG LAVTERSKELTILBUD for alle aldre og nivå. Dette er først og fremst en konkurranse mot deg sjøl, sjekk dine tidligere tider her: http://www.rindalil.no/historikk.351145.no.html

Program for fellesstarten:
Åpent for påmelding fra kl 1715.
Start kl 1800.

 

Så om aleneløpet:

Deler av løypa er en hytteveg. Deler av den andre halvparten går etter innmark, vi må derfor denne gang gjennomføre alt samme kveld. Løypa vil derfor være åpen for spasertrimmere fra 1700 til 2100 samme kveld. Det er i denne tiden at man har garantert merket løype. De som vil ha registrert tid, må delta i fellesstarten. De som deltar i aleneløpet melder «fullført» til kontaktpersonen nevnt nedenfor. De som deltar mens det er funksjonærer tilstede ved start/mål, kan registrere seg hos disse. De som deltar i aleneløpet, vil kunne velge mellom en eller to runder.  

 

Uttrekkspremie/frivillig startkontingent 

I de tre første aleneløpene, er det mange som har betalt inn frivillig startkontingent, den bruker vi til å finansiere et gavekort på kr 500,- fra Sport1, som trekkes blant alle deltakere, både de som er med i fellesstarten og i aleneløpet.

Vi beholder samme sats som sist, kr 50,- for en person, samme sats også for en familie. De som ønsker å betale, bruker Vippsnr 126450 (Rindal IL Friidrett) eller bank 4111.06.00958 merket Løpskarusell.

 

Alt om løpskarusellen her: http://www.rindalil.no/rindal-loepskarusell.290690.no.html
Kontaktperson for løpskarusellen er Tor Jarle Bolme, 952 37 030 eller tbolme@mbotten.no