Resultater fra treningskampene

Det har vært dårlig med oppdateringer fra a-lagets treningskamper i vinter, så vi tar en oppsummering nå.

3. kamp i vineterserien gikk mot Sjetne på Lerkendal kunstgress lørdag 25. februar. Her møtte vi et godt Sjetne-lag, som til slutt vant fullt fortjent 6-2. begge Rindals mål ble scoret av Bendik Talgø. Med tapet her var vi ute av vinterserien.

17. mars var det Søya som var motstander på Syltøran i Surnadal. Her ble det til slutt seier 1-0, etter scoring av Håkon Mikkelsen.

Lørdag 24. mars var vi på Orkanger, hvor Orkanger 2 var motstander.
Rindal bruker bare 4 minutter på å gå opp i ledelsen, og ser egentlig ut til å ha god kontroll på kampen. Men Orkanger vil ikke gi seg uten kamp, og reduserer og går opp til 2-1 etter 15 og 17 minutters spill. Rindalingene kommer sterkere på slutten av omgangen og setter inn 2-2 (19 min), 2-3 (21 min) og 2-4 (39 min) og kan dermed gå til pause med en komfortabel ledelse.
I andre omgang er det hjemmelaget som reduserer til 3-4 etter bare 13 minutters spill, men Rindal går rett i angrep og øker igjen ledelsen, til 3-5. 22 minutter er spilt når Rindal setter inn sitt siste mål for dagen, før Orkanger fastsetter sluttresultatet til 4-6 25 minutter ut i omgangen.

Målscorere for Rindal var Bjørnar Nerland (2), Harald Røen (2), Anders Nerbu Løfald og Bendik Talgø.