Overkjørt av Flå/Lundamo 2

IK Rindals-Trolls damer fikk det vanskelig mot Flå/Lundamo 2 da de lørdag kveld spilte sin første håndballkamp på én måned. Et noe skadeskutt Rindals-Troll fikk ikke alt til å stemme, og det ble mye feilpasninger og dårlig spill. Men til tider viste damene et sterkt og effektivt forsvarspill som det er verdt å ta med seg videre. Søndag gjester rindalingene Frøya/Hitra som har like mange poeng som Rindals-Troll, men med en kamp mindre spilt.
D4 Rindals-Troll - Flå (6)
D4 Rindals-Troll - Flå (8)
D4 Rindals-Troll - Flå (15)
Flå/Lundamo 2 startet kampen friskt, og fikk satt inn 6 mål før Rindals-Troll i det hele tatt fikk reagert. Rindalsjentene la raskt om forsvaret fra 6:0 til 3:3, som var et effektivt grep for å stoppe de gode distanseskytterne til motstanderne. Men det skulle bli vanskelig å ta igjen forspranget som Flå/Lundamo hadde fått, og lagene gikk til pause med stillingen 16-8.

I andre omgang var Rindals-Troll mer med på notene. De viste til tider godt forsvarsspill, men det ville ikke helt fungere i angrep og jentene slet med å sette ballen i mål. Flå/Lundamo 2 var et klart bedre lag, og resultatet ble til slutt 32-18 i hjemmelagets favør.

Selv om Rindals-Troll ble overspilt i gårsdagens kamp er det ingenting å si på humøret. Her er det tap og vinn med samme sinn!

Neste kamp for IK Rindals-Trolls damer er forøvrig på Frøya. Der møter de Frøya/Hitra, som med en kamp mindre spilt har lik poengsum som Rindals-Troll.