Litjlina Strava

Litj-Lina som «aleneløp» på nytt

Det kom betydelige lettelser i reglementet for «løp utenfor bane» den 15.05. Men inntil videre anser vi det arrangementsmessig for krevende å avvikle dette som en vanlig konkurranse, derfor blir det aleneløp en gang til. Da står vi igjen med en regel som det fortsatt er svært viktig at vi følger: AVSTANDSREGELEN PÅ 1 METER gjelder fortsatt. Og dessuten, det kan ikke være flere enn 10 som starter samtidig.

Avholdes i perioden fra torsdag 28.05. kl 1500 til tirsdag 02.06. kl 2100. 

Kort forklart er «aleneløp» at du kan gå/løpe når du vil i nevnte periode, og tar egen tid 

LØYPA OG START/MÅL

Litj-Lina er 2,9km med start og mål ved Torshall, etter en runde om Rinnvollen. Løypa er enkel å finne fram i, men det settes opp et skilt og noen merker for de som er i tvil. Klubbens beachflagg vil i perioden markere start/mål ved Grytbrua. Vi har tidligere hatt mange barn som deltagere, og de har som regel gått/løpt sammen med sine foreldre. Det kan de fortsatt gjøre, for familier kan se bort fra avstandsregelen.

VI ØNSKER Å NÅ ALLE, FRA KONKURRANSELØPERE TIL SPASERTRIMMERE

Begge gruppene var godt representerte i det første «løpet», og mange midt i mellom. Håper den tendensen fortsetter. Og er motivasjonen å slå egen personlig rekord, så finner du gamle tider her: http://rindalil.no/historikk.351145.no.html og tider fra forrige aleneløp her: http://rindalil.no/litj-lina-laleneloepr-med-63-deltakere.6311545-281904.html 

UTTREKKSPREMIE/FRIVILLIG STARTKONTINGENT 

Som en ekstra motivasjon setter vi opp uttrekkspremier. Vi var positivt overrasket over hvor mange som betalte inn startkontingent. Vi øker derfor fra ett til to gavekort på kr 500,- fra Sport1, som trekkes blant deltakerne. Vi beholder samme sats som sist, kr 50,- for en person, samme sats også for en familie. De som ønsker å betale, bruker Vippsnr 126450 (Rindal IL Friidrett) eller bank 4111.06.00958 merket Løpskarusell.

DELTAKERLISTE/ALFABETISK RESULTATLISTE

Alle som deltar, tar tiden sjøl, og melder den til arrangøren. Vi fortsetter som tidligere år: Bruker du lengre tid enn 7 min/km, tilsvarende 20,18, får deltakeren registrert «Fullført». Vi har løyperekorder for løpet. Ev rekorder satt med årets opplegg, vil ikke noteres som offisielle.

PÅMELDING/HVORDAN MELDE TID?

De som har deltatt, sender SMS til 952 37030 eller epost tbolme@mbotten.no med: Tid eller Fullført, navn og dato. Sper man på med et bilde av ei klokke, så er det bra. Tid kan også registreres gjennom treningsappen Strava eller en annen treningsapp.

KART/STRAVA

Løypa går som vist i ingressbilde (bildet kan forstørres ved å klikke på det), med start og stopp utenfor Torshall.

Og for Stravabrukere, her er link til segmentet:

https://www.strava.com/segments/20509159.

LØPING I FELT

Det er nå åpnet for at det kan startes heat a` 10 løpere i konkurranser. Flere vil nok nå gjøre avtale om å løpe sammen i Litj-Lina, da er det viktig å lese disse reglene  :

Opptreden i felt:

Alle deltakere skal opptre varsomt og forplikte å overholde smittevernreglene med minimum 1 meter avstand. Man skal påse følgende ved løping i felt:

  • Hold minimum 1 meters avstand til andre deltakere før start og på startstreken.
  • Tilstreb en plassering på startstreken som tilsvarer ditt nivå. Er du blant de antatt beste stiller du fremst. 
  • Hold minimum 1 meters avstand til deltakeren foran og ved siden av deg. 
  • Skal man passere annen deltaker, sørg for at det er god plass. 1-metergrensen gjelder også her. 
  • Unngå generelt unødvendig opphold. Ingen skal være på steder lenger enn nødvendig. Møt opp, løp, og dra hjem. 

Her er kjørereglene for løp utenfor bane i sin helhet. (Vedtatt 15.05.20)