Lars Hagen nr 3

Her følger rapport fra 10 km i Nybrottkarusellen, hvor flere gode tider ble oppnådd.

NYBROTTKARUSELLEN (5.løp), 10 km, onsdag 6.09.06., Stjørdal

Fine løpsforhold, i ei lettløpt kontrollmålt 10 km-løype i Nybrottkarusellen, noe som vinneren Rune Opem benyttet seg av. I et rent solo-løp kom han inn på den gode tida 31,11,5. 7 sekunder raskere, så ville han faktisk ha vært oppe på 6. plass på årets Norgesstatistikk.

Lars Hagen ble best av våre med en tredjeplass totalt, 42 sekunder bak andremannen Arnt Inge Nilsen. De tre første løp stort sett alene, mens det ble jevnere i det store feltet bak disse. Tross et relativt hardt konkurranseprogram i det siste, kom Lars inn på den habile tida 33,44,7.

Vi merker oss at Jon Solem, som pga sykdom ikke har konkurrert siden St.Olavsloppet, ble klokket inn til 36,10,2. Med det ble han totalt nr 12 blant de 70 som løp 10 km. Ny pers også på Kjetil Fagerholt. Dermed perset alle våre tre deltagere.