Lars Bakken Røen har deltatt i Estilrunden

Lars var i Meråker i forbindelse med kretslagssamling i langrenn.

Estil-runden, 5 km, lørdag 23.10.10., Meråker
Lars Bakken Røen var i Meråker i forbindelse med kretssamling i langrenn, og det var obligatorisk for alle å stille på Estil-runden. Den er oppkalt etter Frode Estil, som bor i Meråker. Løpet ble arrangert for tredje gang. Den kuperte løypa går delvis etter asfalt og etter sti.

Samlinga varte fra torsdag til søndag, og dette løpet var førsteøkta på lørdag. Lars løp svært bra, noe som tyder på at han har fått lagt et godt grunnlag i høst, for de hadde ei hardøkt også både på torsdag og fredag. Som man ser av bildene ved å klikke på linken nederst, var det temmelig vanskelige løpsforhold, med ”sleipt” underlag. Lars løp i ordinære treningsjoggesko, og merket allerede i den første motbakken at de som hadde o-sko/terrengsko satt mye bedre. Men uansett sko, det var sterkt av Magnus Stensås å sette løyperekord under disse forholdene.

Lars ble nr 7 i klasse 17-20 år. Man må merke seg at Lars var blant de yngste i klassen, for øvrig en årgang som dominerte løpet.

Vi merker oss at ”løypeleggeren” Frode Estil, fortsatt holder seg i form. Han slo Lars med 5 sekunder….

Kretssamlinga som bestod av 7 økter, ble avsluttet søndag med en løpetur på 3 timer i marka/fjellet, og det var langt i fra bart!!!

Her er de 10 beste resultatene i juniorklassen (17-20 år):