Kollektiv seier for Rindals-Troll

Rindals-Trolls damelag spilte sin beste kamp for sesongen, borte mot Frøya søndag kveld. Det meste stemte i det kollektive spillet både fram og bak på banen. Hele laget kom på scoringslista, og der spesielt Trude Nerland fikk vist seg fram med sine 8 mål. Men med ett sett friske innbytter-bein på benken ble det for tungt å holde et rutinert Frøya-lag bak seg.
DSCN1122
DSCN1131
DSCN1138
Det ble en underholdende og rå kamp når Rindals-Troll gjestet Frøya. Rindalsjentene er vant med å møte tøff og hard motstand fra Frøya, og hadde på forhånd bestemt seg for et offensivt forsvarsspill. Dette overrumplet tydeligvis frøyværingene - som kanskje hadde undervurdert Rindals-Troll - og rindalingene gikk rett opp i føringen med 2 raske scoringer. Jentene hadde god kontroll i store deler av omgangen, men 25 minutter ut i kampen ble det tungt og Frøya som hadde friske bein å sette inn på banen scorte noen raske mål i sluttminuttene slik at resultatet til pause ble 17-13.

Rindals-Troll var det laget som startet best også i 2. omgang, og tok raskt igjen Frøyas 4 måls ledelse. Det bølget fram og tilbake i hele omgangen. Utover i kampen ble rindalsføttene trøtte, det ble vanskelig å henge med i forsvar og Frøya fikk straffe, mens Rindals-Troll ble premiert med flere utvisninger. Sluttresultatet ble 27-23, noen Rindals-Troll er svært godt fornøyd med, forholdene tatt i betraktning.

Rindals-Troll stilte med følgende lag (mål i parentes):Rannei Bj. Sæther, Gunn Karin Sæther, Jorid Skjølsvold (3), Inger Anita Løkås (1), Anita Kvande Grytbakk (2), Trude Nerland (8), Siv Beate Sæther (4), Irene Karlstrøm (2), Reidunn Kristine Grytbakk (3).

Rindals-Troll ligger nå på en 8. plass på tabellen, med 4 poeng etter 5 spilte kamper. Damelagets neste kamp spilles i Rindalshuset søndag 21. november. Da kommer NTNUI Handball 3, som etter 5 spilte kamper er topp 3 i avdelingen. En tøff kamp for Rindals-Troll, men fortsetter den gode trenden fra frøyakampen, og med litt flere friske bein på benken, er ingenting umulig.
Kampen starter kl. 13:00, og rindalsjentene ønsker seg fult hus og full støtte fra hjemmepublikummet førskommende søndag.