Jøngfjellmarsjen, Vassfjellet Rundt og to løp i Nordland

Vi har reportasjer fra Jøngfjellmarsjen på Storås, Arnt Inge Nilsen har deltatt i Vassfjellet Rundt og Jørund Eldevik tok likegodt to løp på ei helg.

Jøngfjellmarsjen , 5 km, lørdag 28.08.10., Storås

Jøngfjellmarsjen går etter myr og i fjellterreng, bratt opp første halvdel og bratt ned andre halvdel.

Sterkt felt med flere Team Trøndelag-skiløpere i tet. De tok løpet som ei avslutning av ei treningssamling på Storås.

I alt deltok 20 løpere i konkurranseklassene med Niklas Dyrhaug som en klar vinner.

Storflogløpet , 2,5 km, lørdag 28.08.10., Rognan

Jørund Eldevik debuterte som motbakkeløpet i Storflogløpet i Rognan. Jørund var fornøyd med løpet og vant sin klasse og ble nr 16 totalt. I flg Jørund var det til tider nesten mer klatring enn løping, og km-tidene taler sitt tydelige tegn. Og løpet ble naturlig nok dominert av unge, lett langrennskropper.

Løpet samlet mange deltagere, og når man ser på pengepremiene så er det kanskje ikke så rart. Hhv 7.500, 5.000 og 3.000 til de tre beste i både herre og dameklassen….

Omtale Saltdalsposten:

Komplett res.liste menn:

Beiardilten, søndag 29.08.10., Rognan

Jørund Eldevik tok likegodt med seg enda et løp denne helga. Han vant Beiardilten med klar margin foran Andre Johnsen Navjord fra arrangørklubben IL Stormfjell.

Resultatliste:

Bilder:

Vassfjellet Rundt, 18 km, søndag 29.08.10., Klæbu
Arnt Inge Nilsen fortsetter å konkurrere jevnt og trutt. Denne gang i den tøffe løypa i Vassfjellet Rundt. Han vant sin klasse 35-39 år og ble nr 6 totalt uansett klasse.

Overlegen vinner ble Anders Myrland som løp på 1,16,57. For de som er kjent med gamle tider, så kan de ikke sammenlignes og Bjørn Dæhlie sin smått legendariske rekord vil bli stående, for nå er løypa 3 km kortere enn tidligere. Årsaken er at man har ønsket å ta bort asfaltdelen i starten og på slutten. Det har de løst ved å flytte start/mål til Tanemanlegget.

Inkl trimmerne deltok 990(!!!). Derav var det 86 som løp i konkurranse/mosjonsklasse.