Henrik vant foran 10000 andre....

Enkelte bruker ferien til å få med seg løpsopplevelser: Henrik Grøseth har åpnet ei bru i Seattle, mens Morten Eilifsen "jobbet" seg "Nesaksla rett opp".

Tacoma Narrows Bridge Run, 5 km, søndag 15.07.07., Seattle

Henrik Grøseth ferierer i Seattle, men fikk med seg en stor løpsopplevelse. Ei ny bru skulle åpnes og en del av feiringa var et mosjonsløp. Over 10.000 stilte til start, der de fleste gikk, men i tet var det stor fart, og Henrik vant på 15,23, 14 sekunder foran nestemann. Det meldes om stor stemning og Henrik blir stående som den eneste vinner av dette løpet, ettersom det aldri blir arrangert mer!

Omtale og komplette resultater finner du her:

Nesaksla rett opp, lørdag 14.07.07., Åndalsnes

Vår motbakkeekspert, Morten Eilifsen, fortsetter å løpe i fjellene. I forbindelse med Norsk Fjellfestival, arrangerte Isfjorden IL ”Nesaksla rett opp”. Og Morten løp bra, han vant sin klasse 23-34 år, foran Lars Berger og Hans Martin Gjedrem. Totalt ble Morten nr 3, klart slått av Norges beste motbakkeløper Jon Tvedt. Han vant på 21,16 og var med det nesten 2 minutter foran Morten. Nr 2 totalt ble kenyaneren John Sombol som vant klasse 18-19 år på 22,06.