Henne har løpt 110,1 km

Henrik Aasbø har deltatt i Bislett 24 timers. Du kan lese mere her om den imponerende prestasjonen:

 

Bislett 12&24 Hour Indoor Challenge, lørdag 09.12.06., Oslo
 
Henrik Aasbø tar utfordringer på strak arm, og ikke overraskende stod han på startstreken da startskuddet gikk for Bislett 24 timers. Under tribunene på nye Bislett Stadion er det en 545m lang løpebane og konseptet er enkelt: Løp/gå så langt som mulig på 24 timer!!!!
 
Pga at kroppen ikke har fungert for Henne i høst, har de fysiske forberedelsene ikke vært helt bra, med bl.a. en periode på 4 uker helt uten trening. Men Henne stilte likevel, og meldingene som inn i begynnelsen var positive og optimistiske. Fin etter 5 timer, men redd for at han løpt for fort….
 
Starten gikk kl 12.00 og kl 18.54 var meldinga ”No e det ilt”.
 
Så begynner dramatikken: Kl 21.39: ”Fått så vondt i lilletåa (ligget i klem). Klarer ikke å gå. Ser det an litt.”
 
Kl 22.11: ”Jogger så smått igjen. Av og til…..”
 
Kl 06.04: ”Ga meg i 5-tida. Dro hjem og la meg”.
 
På kondis.no finner vi at Henne har løpt/gått 110,1 km!!!!! Det er bare å bøye seg i støvet. Resultatene viser at han etter 20 timer, ligger på 41. plass. Ingen har passert han på resultatlistene de siste timene, så det ser ut til at det er flere som har kastet inn håndkleet.
 
For de som vil følge med videre og få med seg sluttresultatene, kan gå inn på www.kondis.no. Eller følge med på NRK1 utover dagen (Henne ble observert på TV i går….) De skal ha flere innslaget fra dette ”stuntet”. Det har vært mye blest om dette arrangementet, Henne har bl.a. vært intervjuet på Nitimen.
 
Da er det bare å gratulere Henne med ny klubbrekord (!!!) og vi venter i spenning på hans egen beretning, som vi håper å få presentert på denne side. Vi overlater til han å karakterisere de som deltok i dette arrangementet…………….