G16 11'er, 9. serierunde, 2.div:

Orkla 2 - Rindal 0-4
(Edvard, Sander, Steinar, Henrik)
Herlig kamp og full kontroll i vårsesongens siste serierunde.

Med unntak av 11-målsseieren over Klæbu spilte gutta i kveld sin beste kamp i årets vårserie med et massivt spillemessig overtak over Orkla 2, og Orkla takker trolig sin gode keeper for at de ikke tapte mer.

Rindal sikret dermed tredjeplassen i avdelinga, ett poeng bak KIL/Hemne og Heimdal 2, og med flest plussmål (24) av alle. Det kan gutta være bra fornøyd med, og ekstra artig er det at vi (samla sett med 2-laget) står igjen med 17 forskjellige målskårere i en totaltropp på 19 spillere!! Ett eneste tap etter 11 spilte kamper med Rindal 1 er vi også happy med.

Siste tellende kamp før sommerferien er også den siste innledende i OBOS-cupen. Den kampen spilles mot Freidig på Skogsletta torsdag om ei uke (kl 20). Vi ligger godt an til å bli puljevinnere og sikre avansement til høsten etter å ha vunnet begge de to første kampene i pulja, men regner med en tøff kamp mot Freidig. Håper derfor på godt publikumsoppmøte og ei ny god forestilling!

Ellers ønsker vi G14 lykke til med sin opprykkskamp i morgen, og lykke til også til senior (med flere G16-spillere) i deres kamp borte mot Hommelvik i morgen kveld! Mye bra rindalsfotball for tida!!