På bildet ser vi foran f.v: Håkon Brun Løften, Anders Grytbakk, Vebjørn Trønsdal Bævre og David Oseth. Bak fra v. : Torbjørn Glåmen, Geir Magne Glåmen, Tølløv Løfald Bjørnstad, Jon Arne Løfaldli, Anders Ranheim og Even Elshaug Almås

Endelig seier for 7'er-laget også!

G14 7'er har hatt en litt tung start på vårsesongen og har møtt gode motstandere. Onsdag kveld var det kamp mot Skaun på Skogsletta.
Det ble en forholdsvis jevnspilt 1. omgang hvor vi ledet med 1-0 til pause etter et fint skudd av David. David er vår nye spiller i klubben etter å ha flyttet hit fra Løten i vinter.

Vi fikk to raske mål i de første minuttene av 2. omgang ved Even og Anders R, mens Vebjørn punkterte kampen med to mål etter 12- 13 min. Jon Arne sørget for at vi gikk opp til 6-0 etter 20 minutter.

Mange fine sjanser til Rindal Fotball denne gangen, god innsats av alle guttene og en sikker siste skanse i keeper Anders G sørget for at vi holdt 0'en mot oss denne gangen.