Enda et årets siste løp........

Vi har fått med resultatene fra Nyttårsløpet i Trondheim, der Lars Morten Bardal løp inn til en fin andreplass.

 

Nyttårsløpet, 9 km, søndag 31.12.06., Trondheim
 
Den norske maratonklubb, avd Trondheim, har i en årrekke arrangert Nyttårsløp, men de har vel aldri hatt finere løpsforhold enn i ”år”, +4C og bare veger. Hele 120 deltagere stilte i dette spesielle arrangementet, der starten går etter et tilnærmet jaktstartprinsipp.
 
3 deltagere fra Rindals-Troll benyttet anledningen til å delta. Lars Morten Bardal kom på (30,37) en klar 2. plass etter suverene Sondre Nordstad Moen (28,41). Positivt av Lars Morten som har vært skadet i en lengre periode i høst, men har fått trent for fullt de to-tre siste ukene.
 
Ettersom snøen har glimret med sitt fravær, var det flere skiløpere/skyttere som benyttet anledningen til å ta ei kvalitetsøkt til fots, deriblant Stian Nåvik (32,19) som kom inn på en 7. plass i sin første(!) løpskonkurranse i 2006….  Ingvar Romundstad (35,56) kom på en fin 18. plass.
 
På denne linken finner du svært mange bilder fra løpet, og helt nederst i artikkelen, finner man komplette resultater, både etter jaktstartprinsippet og etter reell tid: http://www.kondis.no/Trondheim/index.php?aid=57974&k=trondheim%2Ftrondheim&mid=