Avsluttet med seier

Så var tiden kommet for sesongens siste G16-kamp. Samtidig det historiske faktum at det var siste kamp for Rindal Fotballklubb.

KIL/Hemne, som vi forsto hadde tatt mål av seg til å vinne 2. divisjon i høst, var dagens motstander. Men det ble tidlig klart at Rindal faktisk var et par hakk kvassere enn de tilreisende hemnværingene. Og etter 12 minutter får Rindal indirekte frispark like innenfor 16 meteren. Anders NL slår ballen til Vebjørn som fyrer av en markkryper på venstresida for muren. Ballen går direkte inn bak KIL/Hemnes keeper, og ledelse 1-0.

Rindal vant nå så å si alle dueller og var stadig vekk farlig frempå. Kanskje var denne omgangen sesongens beste prestasjon. Til pause stod det helt fortjent 1-0. Med marginene noe mer på Rindals side, kunne det fort ha vært et par mål til.
Anders G bokser ut
Anders og resten av laget fornøyd med seier!
Rindal FK G16 - 2012
I andre omgang kjørte vi fortsatt på som i første. 9 minutter spilt, og Vebjørn får en lekker pasning fra Hans Ole på rundt 30 meter. Vebjørn bestemmer seg for å prøve å gå igjennom i egen regi. Og sannelig lykkes han ikke med å komme seg helt inn til straffemerket. Alene med keeper plasserer han ballen rutinert til venstre for keeper og gir Rindal 2-0. Etter dette bølger spillet litt frem og tilbake, men det er i realiteten liten fare på ferde når KIL/Hemne er på sine visitter mot vårt mål. Dette skyldes ikke minst et veldig trygt forsvarsspill, og en særdeles dyktig keeper i Anders G. Etter 22 minutter får Jarl Oskar en pasning fra Vebjørn, og Jarl Oskar setter fart. Innenfor 16 meteren banker han til, og ballen fyker rett i nettet til 3-0! Kampen er dermed i realiteten avgjort.

Mange oppmøtte publikummere fikk i dag se en fotballkamp som ble en veldig flott avslutning av 2012-sesongen. Og i høyeste grad et verdig punktum for Rindal Fotballklubb som klubbens siste kamp.

G16 benytter anledningen til å takke for seg denne sesongen, og samtidig takke for all støtte vi har fått fra sidelinja både i form av hurrarop og kaffekjøp! Vi tror nok at alle som har fulgt laget både fra sidelinja og på banen i år er enige om at dette har vært en veldig artig fotballsommer!