6-0 over Støren

Sesongens siste hjemmekamp for jenter 14 ble spilt torsdag 24. september. På en regnvåt Rinnvollen-matte, i et hustrig høstvær var det Støren som var kveldens motstander.
De første 10-15 minuttene av kampen var forholdsvis jevnspilt uten de store sjansene. Resten av omgangen klarte Rindal å styre spillet og vi kom til mange gode skåringssjanser. Etter skåringer av Linn Røen Skjermo og Malin Gåsvand Løset kunne vi gå til pause med en 2-0 ledelse.

I andre omgang ble Støren totalt overkjørt og Maren Rønning i Rindals mål hadde lite å henge fingrene i. Etter godt angrepsspill og solid forsvarsspill sto det ved kampens slutt 6-0 til Rindal FK.
Målskårere i andre omgang var Malin og Linn med en hver igjen + Mali Nerbu Løfald og Annabel Gåsvand. Kjempebra laginnsats av jentene i denne kampen.

Disse var med: Maren Rønning, Arnhild Myklegard, Tonje Bjørnås, Malin Bjørnås, Marie Gjerstad, Kristin Nordlund, Anna Olsvik, Elise Bjørnstad, Linn Røen Skjermo, Magnhild Moen Bævre, Mali Løset, Malin Gåsvand Løset, Mali Nerbu Løfald og Annabel Gåsvand.