U-Match og Olsokløp

Fin innsats av Guled i Midt-Norsk Ungdomsmatch og Stein Ivar vant Olsokløpet.

MIDT-NORSK UNGDOMSMATCH, lør-søndag 23. & 24.07.05., Straumsnes

Guled Kahin Hared var uttatt til å representere Sør-Trøndelag Friidrettskrets på 800m under ungdomsmatchen mellom Sør-Trøndelag, Nord-Trøndelag og Møre & Romsdal. Og Guled gjorde jobben sin. Han fikk en klar 2. plass etter ”umulige” Joachim Brøndbo. I slike ”lagkamper”, gjelder det å samle mest mulig poeng for laget sitt, og Brøndbo spurtvant tre distanser under stevnet uten å presse seg nevneverdig. Også 800m bar preg av dette, og det ble ikke satt fart før sisterunden, som for Guled sin del gikk på 56-57 sekunder!!! De øvrige i feltet, ble da hektet av, og det ble hele 5 sek ned til 3. plassen. Guled sin slutttid ble 2,02,88.

Guled fikk også løpe en 1.500m utenfor konkurranse i samme stevne. Han fikk tida 4,11,52, var med det 3 sek bak nevnte Brøndbo. Med større rutine på distansen og i et felt som er interessert i fart, vil Guled kunne presse denne tida betydelig ned.

Olsokløpet, 11,6 km, lørdag 30.07.05., Ålvundeid

Med halvparten av fjorårets 26 grader, var det i år fine løpsforhold. Stein Ivar Børset ble klar vinner, men ettersom konkurransen var svak, er det vanskelig å si hvor sterk prestasjon dette var.

Godt løp av Jørund Eldevik, som ble såpass ”oppglødd” etter St.Olavsloppet, at han likegodt meldte seg inn i klubben. Han fikk totalt 5. beste tid, og var bare 3,30 etter Stein Ivar.

18 løpere deltok i mosjonsklasse/konkurranseklassene, mot 25 i fjor.