Tusen takk

Hovedkomiteen for NM vil takke deltagere, trenere, ledere og publikum for oppmøtet og alle funksjonærer for vel gjennomført jobb både i forkant av mesterskapet og på mesterskapsdagen. Ut i fra tilbakemeldinger så virker det som om vi har gjennomført og tilrettelagt mesterskapet på en tilfredsstillende måte. Været var også med oss etter uker med regnvær. Vi vil også takke våre sponsorer for økonomisk støtte. Vi kan ikke legge opp til noen omfattende billettering når man arrangerer et løp som går igjennom et boligområde. Vi er imidlertid godt fornøyd med at 120 løste billett, noe som også gir et fint økonomisk bidrag.
Vi er derimot ikke fullt så fornøyd med NRK WebTV, som hadde lovt å publisere bilder direkte fra mesterskapet. De klarte ikke å sette inn de nødvendige menneskelige på slutten av prosjektet. De som imidlertid er mest lei seg for dette er Svorka Aksess og Gjeldnes Data, som har lagt ned svært mye tid og ressurser for å gjennomført dette. De beviste at de hadde gjort jobben sin ved å overføre bilder til Rindalshuset.
Vi hadde imidlertid 3 egne kamerafolk som forhåpentligvis vil gi en fin DVD som resultat. Den vil i tilfelle bli lagt ut for salg.