Trønder-Øst med mere...

Her finner du resultater fra Trønder-Øst-løpet, Jonsokmila, fra et løp på Modum og Togdilten.

Trønder-Øst-løpet, 5 km, onsdag 03.07., Hommelvik

Bjørn Vonheim må ha jubilert med stil, for i Trønder-Øst-løpet gikk det fort unna. Han var bare 8 sekunder etter vinneren Trygve Brautaset fra Heimdal, og ei klart bedre tid enn det han har oppnådd i samme løp de siste årene. Fine løp også av Stian Nåvik og 2 bla Sæther. Løypa er kontrollmålt til 5 km.

I alt deltok 36 løpere.

Her kommer en RT-spesial. Den er dessverre komplett for bare de siste 4 årene.

Jonsokmila, 9,7 km, søndag 23.06.02., Ørsta-Volda

Vi har registrert et hyggelig come-back av vår mann i søndre luten av fylket, Alf Petter Bøe. Han har meldt seg på St. Olavsloppet, og han har tydeligvis begynt forberedelsene, for i sin første konkurranse siden 1997, løp han Jonsokmila, som hadde start i Ørsta og innkomst i Volda, på 40,02. Dette holdt til en 13. plass i klassen 35-49 år.

Skal vi forvente fortsatt økning i trimaktiviteten som medfører 2 minutter ned neste år?????????????

Oddvar Helleruds Minneløp, 9,7 km, torsdag 27.06.02., Modum

Svein Furuhaug har ikke så mange løp i distriktet rundt Hemsedal å velge mellom, men den 27. juni tok han turen til Modum der han gjennom førte et fint løp. Han ble nr 3 på 34,56, ei brukbar tid når man tar i betraktning varierende underlag og en del kupering. Han var for øvrig ca 1,20 min etter vinneren Kristen Aaby.

Togdilten, 11,1 km, torsdag 04.07.02., Budal

Togdilten er et godt gammeldags terrengløp, med alt fra harde stigninger til skikkelig blautmyr. Men i tillegg er det litt asfalt i starten og i avslutningen. Audun Bakk ser ut til å beherske slike løp. Han tauet stort sett på toer Frode Engtrø. Engtrø var imidtertid i tet for to korte perioder, men da falt tempoet. Men det var først på slutten at Audun klarte å få et forsprang. Disse to var i en klasse for seg selv.