Stor aktivitet siste uka.......

Resultater fra 1500m Dalgård, Åsskardfjorden Rundt, Trønderjoggen og Størenmila der det ble tøffe RT-dueller.

Friidettsleker, 1.500m lørdag 24.08.02., Dalgård, Trondheim
Det var innlagt KM på 1.500m under Friidrettslekene på Dalgård uten at det lokket fram den store deltagelsen. Audun Bakk og Gert Moen var faktisk de eneste deltagerne i seniorklassen. Junioren Børge Leiren fra Gular åpnet hardest på førsterunden med Gert hakk i hel. Audun lå 3 sekunder bak Gert etter 1 runde, men passerte Gert på andrerunden. Audun løp jevnt, men fikk ikke kontakt med Leiren. For Gert ble åpningsrunden i hardeste laget, men fikk til en brukbar avslutning.

Audun ble derved vinner i seniorklassen på tida 4,20,5, ca 3 sek bak pers, mens Gert fikk 4,25,3, omtrent likt med pers. Junioren Leiren kom i mål på 4,14,6.

Åsskardfjorden Rundt, 15 km søndag 25.08.02., Bøfjorden
Også i Åsskardfjorden Rundt ble det en ”billig” seier. Lars Lillegård var den eneste deltageren som stilte i konkurransen. I tillegg var det rundt 20 deltagere i trimklassen. Lars løp på ca 1,13, langt bak pers. Både ei form under pari og manglende konkurranse for ta skylda for det.

Trønderjogg, 10 km tirsdag 27.08.02., Trondheim
På Leangen i Trondheim var det derimot svært bra deltagelse. 105 herrer stilte i 10 km-løypa, der vi stilte med to deltagere. Knut Brede Liland kom på 16. plass på tiden 37,09, mens Råg Mikkelsen ble nr 24 på 38,05. Her var det en klasse uansett alder. Terje Olsen fra Heimdal ble vinner på 32,46.

Størenmila, 10 km torsdag 29.08.02., Støren
Dette ble et rivende RT-oppgjør i Størenmila. Audun Bakk, Gert Moen, Morten Svinsås, Bjørn Vonheim dannet fort ei tetgruppe. Audun viste seg fort fra den aggressive siden og etter ca 3,5 km måtte de andre slippe. Samtidig måtte Bjørn slippe Gert og Morten og ble liggende alene. Mens Audun kontrollerte konkurrentene, ble ikke oppgjøret mellom Gert og Morten avgjort på de siste meterne. Gert dro helt fram til 8 km. Da gjorde Morten et tappert forsøk på å riste av seg Gert, men Gert hang på og avgjorde spurten. Dermed er det 1-1 i spurt mellom de to………………. Audun vant på 33,29, mens Gert og Morten løp på 33,42 og 33,46, noe som er av det beste disse to har gjort med joggesko på beina.

Ellers merker vi oss Råg Mikkelsen, som ikke er noen utpreget langdistanseløper, løp sin andre 10 km på 3 dager. Tiden ble 37,18, mens han løp Trønderjoggen på 38,05. Nå skal det imidlertid bemerkes at traseen på Støren svært lett og man regner med at den er ca 1 min raskere en Trønderjogg-traseen.