Solid sluttspurt ga seier

Tirsdag kveld var det Byneset som møtte G13 til kamp på Skogsletta. I den første kampen mellom disse lagene tidlig i mai, gikk Rindal seirende ut. Forøvrig en kamp som minnet mer om snøballkrig enn fotballkamp.

Rindal fikk en drømmeåpning på kampen i kveld. De gikk rett i angrep og scoret kampens første mål før det var gått 10 sekunder! Byneset brukte derimot ikke lang tid på å redusere. Det var en jevn åpning på kampen og lagene fulgte hverandre til 2-2. På slutten av omgangen tok gjestene litt mer over og kunne gå til pause med 4-2.
I starten av andre omgang økte Byneset ledelsen til 6-3 og det så ut til at det gikk mot borteseier. Men utover omgangen kom Rindal sterkt tilbake og reduserte til 6-6, og dermed var det full spenning igjen.

Rindal fyrer av et langskudd når det gjenstår ca 10 minutter. En uheldig keeper slipper ballen mellom hendene og Rindal går opp til 7-6. Byneset hever seg igjen mot slutten og presser rindalingene bakover, men hjemmelaget holder unna og kan juble for seier når dommeren blåser av for full tid.

Guttene kriger godt i dag og det er sterkt å komme tilbake etter å ha ligget under 6-3. Vi gratulerer med seieren over et godt Byneset-lag!