Seire til Bjørn V. og Audun

Resultater fra Kpt. Dreiers Minneløp og Knyken Rundt finner du her

Kpt Dreiers Minneløp, 19,3 km, lørdag 11.08.01, Sunndalsøra

Bjørn Vonheim vant løpet 26 sekunder foran Egil Brevik fra Ulvungen. Løpet ble dessverre preget av at flere løpere løp feil. Etter ca 6 km lå Henrik Grøseth i tet foran Terje Gautvik og Ola Hovdenakk. De tok feil av løypa og Bjørn Vonheim som lå på 4.plass på det tidspunktet, forsatte i samme ”spor”. Han ble imidlertid ropt tilbake av Øystein Sæther og Egil Brevik som så at Bjørn løp feil. De tre andre rotet i mange minutter før de kom på rett spor igjen, og Terje Gautvik valgte å bryte løpet, mens Henrik og Ola Hovdenak fortsatte.

Synd for løpet at dette skjedde, og det ville ha vært interessant å sett hvilken tid Henrik ville ha fått sammenlignet med Dag Øxnevad sin løyperekord som er på litt under 1,04.
Rindals-Troll vant for øvrig konkurransen for beste tre-mannslag foran Ulvungen. På RT løp Bjørn Vonheim, Øystein Sæther og Tor Jarle Bolme.

Rundt 75 deltagere fullførte, noe som er svært bra i et såpass langt løp.

Knyken Rundt, 10 km, søndag 12.08.01, Orkdal

Audun Bakk vant Knyken Rundt 1 minutt foran Pål Åge Eidsli fra Skaun. De to dannet fort en duo, og Eidsli drog en del i starten, men etter at Audun la inn ei forsering på toppen av ei hard stigning etter ca 3 km, økte han gradvis inn mot mål. Knyken Rundt er ei typisk terrengløype, og Audun fikk nytte av sin ”terrengteknikk” han har opparbeidet gjennom deltagelse i mange o-løp.