Seier og uavgjort for J12

Tirsdag 14. september var det hjemmekamp mot Oppdal på Trollbanen. Jentene spilte godt i første omgang, og ledet 3-0 ved pause.
2.omgang fortsatte som i første. Jentene scoret 2 mål og dermed ble det 5-0 til Rindal Fotball.
Disse var med: Nelly, Søgni, Ida Julie, Oddrun, Eirin, Maren, Mali, Gine, Elin, Henny og Sigrid

Fredag 17. september var det ny kamp. Orkanger var motstander for årets siste hjemmekamp. Orkanger tok ledelsen 1-0 tidlig i første omgang, men Rindal kom sterkt tilbake og scoret rett etterpå og gikk opp til 2-1, før Orkanger utlignet til 2-2 sekunder før pause.
I 2. omgang gikk Orkanger raskt opp til 3-2 og deretter 4-2 før rindalsjentene tok tak og utlignet til 3-4 og 4-4. Alt i alt et greit resultat.

Disse var med: Nelly, Søgni, Oddrun, Ida Julie, Eirin, Gine, Mali, Elin, Henny, Eline, Maren og Sigrid.