Resultater 2003

Audun og Magne har deltatt i noen konkurranser etter "årsmøteoppsummeringa". Når vi får med disse resultatane, skal "Resultater 2003" være komplett.

1. løp Oslokarusellen, 5,2 km, onsdag 22.10.03., Oslo

Oslokarusellen består av 11 løp som arrangeres utover høsten og fram til påske. Det er den samme løypa hver gang, 5,2 km i Frognerparken. Magne Bolme deltok i dette første løpet, og han brukte 22,14.

Julestjerneløpet, 4,28 km, søndag 03.12.03., Hillerød, Danmark

Audun Bakk har denne seinhøsten vært mer forsiktig med å konkurrere, og Julestjerneløbet var hans første konkurranse siden NM terrengløp. Men han har tydeligvis pleid formen bra, for han vant på 14,31, som var 42 sekunder bedre enn den gamle løyperekorden.

Tønsbergløpet, 5 km, onsdag 31.12.03., Tønsberg

Tønsberg Fik arrangerer hver nyttårsaften Tønsbergløpet. Blant de 122 deltagerne stilte Magne Bolme med sin firbeinte ledsager Eddy. Det var fine forhold og de kom i mål på 21,34. Magne ville nok ha oppnådd ei enda bedre tid med en annen ledsager og iflg Magne nærmer 9 år gamle Eddy seg nå snart pensjonsalderen.