Rekorddeltagelse i klubbmesterskapet i terrengløp

Mange deltagere, fint vær, mye publikum og en flott ”arena”, dannet rammen rundt årets klubbmesterskap. Og når løperne ble ”foret” med grillmat og publikum med sjokoladekake og kanelsnurrer, ble dette et vellykket arrangement.

Resultater

Erik Løfald, Even Bakken og Anna Heggem.
Erik Løfald, Even Bakken og Anna Heggem.
Fra starten for de som skulle løpe en runde
Fra starten for de som skulle løpe en runde


Klubbmesterskap i terrengløp, fredag 26.08.11., ”Tjønna”

Vi har ikke vært forvent med fint vær under klubbmesterskapet de seinere åra, så det var derfor ekstra gledelig å få en fin seinsommerkveld med bortimot 20 grader. Og i vårt 19. klubbmesterskap i denne løypa, framstår Tjønna-området som en mer og mer ideell arena for terrengløp.
 
Vi fikk se tre fyldige heat, og med litt påfyll fra andre klubber, ble det deltagerrekord med 44 løpere. For første gang hadde vi klasser for 8, 9 og 10 åringer. 12 ivrige løpere deltok på den 400m lange distansen. I tillegg var det 32 som løp en eller to runder rundt Tjønna, mot 20 i fjor.
 
Supert at løpere fra Surnadal il stakk innom. De var på veg til sin årlige langrennssamling på Haugen Gård på Oppdal, og benyttet anledningen til å tjuvstarte samlinga med å delta i terrengløpet.
 
Hyggelig at også våre beste løpere tar seg tid til å delta i klubbmesterskapet midt i ei tettpakka terminliste. Mange gode prestasjoner i alle klasser. Henviser i den sammenheng til resultatlista og adelskalenderne som du finner nederst under peker Statistikker.
 
Tross rekorddeltagelse er det plass for flere. Det virker som terskelen for å delta er for høy for en del. I stedet for å fokusere på plasseringer, bør motivasjonen for de fleste være å måle seg mot sine egne perser.