Poengdeling mot Sokna 2

Fredag 11.06 møtte Sokna 2 til duell på Støren Kunstgress. Sokna startet best og ledet med 2-0 før Rindal ble med i kampen for fullt. Det var meget jevnspilt kamp og før pause klarte Aksel Norli å redusere, slik at pauseresultatet var 2-1 til Sokna 2.

2 omgangen ble svært underholdende med store sjanser for begge lag. Men lagene slet med å få inn mål. Et kvarter ut i 2 omgangen utlignet Amund Fagerholt, flere mål ble det ikke i 2 omgangen slik at sluttresultatet ble 2-2. En meget spennende og underholdende kamp for oss på sidelinja.
Rindal stilte med følgende lag: Mats Haltli, Tølløv Heggem, Aksel Norli (1), Jarl Oskar Mykkelgård, Gjermund Tiset, Lars Olav Kirkholt, Hans Ole Halle, Jonas Rognskog og Amund Fagerholt (1).