Ny pers på Audun

Her kan du lese mer om Nybrottkarusellen.

NYBROTTKARUSELLEN 1500M
Onsdag 22.08.01., Stjørdal

Rindals-Troll stilte med 5 mann under Nybrottkarusellen`s 1500m på Øverlands Minde som gikk under fine værforhold. Dette løpet, som er et av 6 i Nybrottkarusellen, samlet hele 171 løpere. Det må være få baneløp som samler så mange på en distanse.

Audun Bakk fortsetter den fine høsttendensen ved å sette ny personlig rekord, riktignok bare med et tiendel. Det holdt til 2. plass i klassen og 3. plass totalt. Junioren Eldar Rønning vant på 4,12,0 foran Knut Venseth på 4,12,3. Audun fikk 4,16,9. Audun kom i gang med treninga på mai etter å ha slitt med akillesskader i over ett år. Dette ser derfor lovende ut og vi får håpe at han nå kan få en problemfri høstsesong.

Bjørn Vonheim ble nest best av våre og fikk en 4. plass totalt. Gert Moen spurtbeseiret Øystein Sæther som på sin side vant klasse 45-49 år med over 14 sekunder(!).

Morten Svinsås merket ei 2-mils økt på rulleski tidligere på dagen, og var denne gang ca 14 sekunder bak sin personlige rekord.