Knepent tap mot Rennebu

Tirsdag 8. mai startet J16 fotballsesongen med bortekamp mot Rennebu. Kampen ble spilt på kunstgressbanen på Berkåk i et nesten vinterlig vær, med en kald og bitende vind feiende inn over banen.
Første omgang var jevnspilt og tett, med Rindal FK som det førende laget. Malin Østvold, tidligere KIL/Hemne, hadde æren av å skåre J16s første seriemål av året og kunne med det gi Rindal FK ledelsen 1-0. Midtveis i omgangen utlignet Rennebu, før et hardt presset hjemmeforsvar laget selvmål etter en hard og godt slått corner fra Maren Høgholt. Lagene kunne gå til pause med en 2-1 ledelse til Rindal FK.
I andre omgang fortsatte lagene å følge hverandre tett. Rennebu utlignet til 2-2, før Arnhild Myklegard igjen førte oss opp i ledelsen. Rennebu skåret så 2 mål, før Maren Høgholt utlignet til 4-4. Skader både under og før kampen, i kombinasjon med liten spillerstall, gjorde at vi ikke hadde kreftene til å sette inn den sluttspurten som var nødvendig for å avgjøre kampen i vår favør. I stedet skåret Rennebu 2 mål til som vi ikke klarte å kvittere for, selv om vi hadde flere store sjanser til å skåre mål. Dermed ble sluttresultatet 6-4 til hjemmelaget.

På tross av tapet skal Rindalsjentene ha en stor honnør for god innsats og godt spill. Fortsetter det slik skal det bli mange poeng av det til slutt.

Disse jentene var med: Maren Høgholt, Malin Østvold, Lena Østvold, Grethe Iren Fjellvik Røen, Arnhild Myklegard, Kristin Nordlund, Marie Gjerstad og Annabel Gåsvand.