Klempheia Rundt og Størenmila

Ole Arnold vant Klempheia Rundt, mens Arnt Inge og Terje O tok dobbelseier i
Størenmila der også Tor Jarle deltok.

Klempheia Rundt, 12 km, søndag 28.08.11., Kyrksæterøra

Ole Arnold Sødal stilte i et 12 km langt terrengløp på hjemmebane, som ble en tung fornøyelse. Regnet bøttet ned og gjorde underlaget ekstra bløtt. Av de 7 konkurranseløperne var Ole Arnold klart best. Han vant på 59,42, 4,03 foran Geir Hansen.

Størenmila, 10 km torsdag 19.08.10., Støren

RT stilte med 3 deltagere, Arnt Inge Nilsen, Terje Olsen og Tor Jarle Bolme, som alle løp inn til årsbeste på 10km, Terje satte sågar pers. Det var flotte forhold, rundt 15 grader og den uberegnelige Størenvinden var spak for anledningen.

Arnt Inge og Terje løp inn til dobbeltseier på gode tider, spesielt ut fra de begge løp mer eller mindre solo. Arnt Inge fikk tida 33,32 og Terje fikk 34,18 og løp ned sin tid fra Sentrumsløpet med 3 sek Det medførte at han rykket opp fra 5. til 4. plass på Norgesstatistikken i sin klasse. Også Tor Jarle løp godt, kom inn på 39,44 og andre plass i klasse 55-59 år. Dette gir en 9. Plass på Norgesstatistikken i klassen. Vinneren av klassen Even Løkken, løp inn på sterke 36,11, noe som gir han topplassen på nevnte statistikk.

Resultatene fra årets løp viser at dette er en lettløpt løype, noe som har vært løpets eneste pre. Men rammen rundt har vært helt fra værende, noe som sammen med at de i år kommer svært tett opp til Trondheim Maraton, har ført til at deltagelsen har falt kraftig. Men i år var både speakertjeneste og elektronisk tidtagning på plass, og med en mer aktiv markedsføring, så vil nok interessen for arrangementet igjen øke.

Adelskalenderen for Størenmila finner du under Statistikker.