Klasseseier i Grønnesstafetten

Her kan du lese mer om Grønnesstafetten, B&OI-Gampen, Svinesundsløpet, Blåfjelløpet og Statoillekene.

Grønnesstafetten, søndag 12.06.05., Ånøya, arr. Skaun i.l.

Rindals-Troll stilte med 2 lag i Grønnesstafetten, ett guttelag og ett jentelag. Guttelaget gikk helt til topps , etter jevnt bra løping av alle, men det var Olav Langli som avgjorde stafetten, etter sterk løping på nest siste etappe. Vi har dermed 2 napp i vandrepokalen i denne klassen, og kan med seier neste år, få pokalen til odel og eie.

På jentelaget fikk vi et forfall, slik at vi ikke klarte å få ”maksalder” på laget, noe som teller en del i denne aldersgruppa. Likevel hevdet laget seg fint, og kom inn på en 5. plass.

Bra deltagelse i J 12-14, men tynt i de fleste andre. Synd, for dette er virkelig en fin stafett, i fine omgivelser.

B&OI Gampen, onsdag 08.06.05. ca 6 km, Bodø
Bjørn Vonheim  deltok i det sjuende og siste løpet i årets B&OI-Gampen. Dette var et terrengløp på ca 5km. Bjørn vant sin klassen, men ble nr 3 totalt.

Svinsundsløpet, 21,1km, søndag 12.06.05., Svinesund
Vår supermosjonist Henrik Aasbø, har igjen vært på farten. Nå har han vært midt i klyngen av 9.000 deltagere som gjorde stas på den nye Svinesundsbrua. Men stort er ikke alltid godt. Han rapporterer om at han brukte 1 min før han passerte startstreken, 2 km i kø, ingen km-merker, lite drikke, utsettelser, feilløping og rot. For den som kanskje tror Henne overdriver, kan lese på mer om løpet på http://www.kondis.no/.
Sluttid på Henne ca 1,45.

Blåfjelløpet, 13 km, søndag 12.06.05., Halsa-Bøfjorden
Dette må være kontrastenes helg. Når Henne hadde tusenvis av løpere rundt seg, hadde Råg Mikkelsen ingen konkurrenter i Blåfjelløpet. Han løp på 59,50, 40 sekunder saktere enn i fjor. Men løpet i år, var kanskje like bra, for myrene var ekstra tunge i år etter alt regnværet, som gjorde en visit også under sjølve løpet.

Statoillekene, 800m, søndag 12.06.05., Øverlands Minde, Stjørdal
Pål Sæther deltok på 800m under Statoillekene, men sluttida bar preg av at han sliter pt med beina. Han kom ”bakpå” allerede fra start, og konsentrerte seg bare om å fullføre. Han løp på 2,19,19. Vinneren av hans klassen (M18-19), var Stein Mære Trana, Steinkjer FIK, som imponerte stort med tiden 1,54,85.